AEQ disanje

Disanje je naša primarna zadaća preživljavanja, jedina aktivnost koju radimo u bilo kojem trenutku dana. Kvaliteta disanja ovisi o tome kako se osjećamo, kakvo je naše zdravlje, imunološki sustav, stanje uma i emocionalni odgovori.

AEQ Disanje

AEQ disanje omogućuje promjenu tona dišnih mišića, a time i promjenu disanja. Iz toga slijedi da promjena i prilagodba emocionalnog izražavanja zahtjevima naše okoline zahtijeva promjenu disanja. Što više svoj emocionalni izraz prilagodimo svojoj okolini, to više postaje kroničnim, a time i promjena i nestvarnost našeg disanja također postaje kronična. Jednom kad se kronično promijeni disanje ono se gubi iz naše svijesti i postaje normalno za nas.

Vremenom ta “nova normalnost” dovodi do zdravstvenih problema.

AEQ disanje razvijeno je, dizajnirano i usmjereno na to da klijent razumije te procese, postajući ih svjestan i stoga može ući u svjesnu promjenu disanja, tako da posljedično može promijeniti emocionalni izraz i tako podići emocionalnu kompetentnost i samopouzdanje.

Većina ljudi ima nepravilno disanje kako bi ga mogli držati pod kontrolom strah, ljubav ili bijes.

Jedinstveni AEQ pristup disanju omogućuje postupnu regulaciju disanja bez neugodnih posljedica oslobađanja potisnutih osjećaja i sjećanja.

Omogućuje promjene u pulsiranju mišića i postupnu regulaciju disanja u pravilan trodijelni respiratorni ritam koji je usklađen s trenutnim fizičkim i mentalnim stanjem.

Preuzmite e-knjigu AEQ Disanje i fleksibilno tijelo

AEQ e-knjigu o disanju dobit ćete na svoju e-poštu nakon uspješne registracije na web stranici AEQ. Također ga možete dobiti na linku ispod.

Kako mogu započeti AEQ disanje?

Korak 1: Pročitajte više o AEQ disanju

DJECA I DISANJE

Djeca bi trebala pravilno disati, osim ako nisu bolesna ili boležljiva. Iako gotovo svako novorođenče pravilno diše, samo nekolicina kroz rano djetinjstvo zadržava prirodno disanje. Većina rano izgubi potrebnu…

PROČITAJ VIŠE

NAŠA VLASTITA ODGOVORNOST

Naše psihofizičko stanje određeno je životnim stilom, mentalnim zdravljem i okolinom, čega smo i sami svjesni. Mnogima će, međutim, nova spoznaja biti i to da se kvaliteta našeg života

PROČITAJ VIŠE

AEQ DISANJE

Primanje/davanje, otvaranje/zatvaranje, širenje/skupljanje pojmovi su usporedivi s disanjem – udahom/izdahom. Svrha disanja je što učinkovitija izmjena plinova između zraka i krvi u plućima.

PROČITAJ VIŠE

Korak 2: Prijavite se na program AEQ dihanja

[MEC id="875"]

Korak 2: Učitelji AEQ disanja

U nastavku pronađite željenog certificiranog AEQ učitelja disanja koji će vam pomoći u reguliranju disanja prema AEQ metodi.