PRIRUČNIK

Ako želite pronaći rješenja za svoju kroničnu mentalnu i fizičku bol i probleme aeq metodom, produbite svoje znanje o povezanosti tijela i uma, ali i dalje ste pomalo sumnjičavi i ne želite ići na terapiju ili školovanje - početni paket AEQ idealan je prvi korak za tebe.

Priručnik Put iz kroničnih bolova

Priručnik Put iz kroničnih bolova je takoreći nužna pomoć u ispravnom i dosljednom izvođenju vježbi. Vodi nas do razumijevanja razvoja kronične boli, u kojem objašnjavam kako naše tijelo funkcionira i koji utjecaj na njega imaju mentalna dobrobit, odnosi i događaji u našem životu.

U njemu ćete gotovo sigurno pronaći i svoju bolest ili bolest; shvatit ćete da je velik dio toga ukorijenjen u našoj mladosti i lošim navikama. Naravno, nismo krivi za mnoge probleme i neugodnosti, a opet svoj život i zdravlje možemo uzeti u svoje ruke.

Priručnik za vježbanje može biti posebno koristan kod umora, glavobolje i migrene, bolova u vratu, leđima i zglobovima. Tjelovježba može suzbiti ponovljeni išijas, regulirati loše navike disanja ili posljedice tjelesnih ozljeda.

Što sadrži priručnik Put iz kroničnih bolova:

Objašnjenje što je senzorno motorička amnezija i kako stvara kroničke bolove

Detaljno objašnjenje većine problema suvremenog svijeta i kako ih riješiti

22 različita opisa kliničkih somatičkih vježbi sa skicama i uputama

Samodijagnoza i upute za prepoznavanje određenih problema

Kome je namijenjen priručnik:

Dopustite si da slušate svoje tijelo jer znam da ona stvarno želi dobro, želi biti zdrava; i vaša svijest mora nekako sudjelovati u tome, jer inače nesvjesno pilje granu na kojoj sjedi.

Vidljivo u medijima: