Ivana Herceg

Rođena s iskrom istražiteljskog duha od rane mladosti osjetila sam poziv prema proučavanju tijela i pokreta. Kroz godine rada i učenja, posebno kroz sudjelovanje u sportu i natjecanjima, prvenstveno u borilačkim vještinama, istraživala sam granice tijela i njegove izdržljivosti. Paralelno s mojom strašću za sportom, gradila sam i svoju karijeru u fitness svijetu. Kao FISAF internacionalna osobna trenerica i natjecateljica u bikini fitnessu, duboko sam uronila u svijet tjelesne transformacije. Zadnjih 10 godina, otkako sam postala majka, bavim se proučavanjem i podrškom žena u procesu oporavka nakon poroda. Kroz svoj rad, posvetila sam se razumijevanju potreba majki i pružanju podrške u njihovom putovanju ka zdravlju i vitalnosti.

Moje iskustvo kao majke četvero djece obogaćuje moj rad i pomaže mi da dublje razumijem izazove i radosti majčinstva. Jedno od najznačajnijih otkrića u mom profesionalnom putovanju bila je AEQ metoda. Ova transformacijska tehnika otvorila je nova vrata u razumijevanju tijela i njegovih mogućnosti. Kroz AEQ metodu, shvatila sam svoju zloupotrebu sporta i otkrila principe koji će mi omogućiti pravilno korištenje tijela i pokreta. Ono što je godinama nedostajalo mom radu u smislu razumijevanja pojedinih stanja vezanih za položaj, držanje i oporavak tijela uspjela sam nadopuniti znanjem iz AEQ metode. Kao učiteljica AEQ metode, kvalitetnije istražujem dubine tijela i umrežavam svoje znanje s inspiracijom kako bih pomogla svojim učenicima u njihovom putovanju ka boljem zdravlju i blagostanju. Neprestano nadahnuta željom za osobnim i profesionalnim rastom, s ljubavlju dijelim svoje znanje i iskustvo kako bih podržala druge na njihovom putu. Radujem se što mogu biti učiteljica AEQ metode i podržavati svoje učenike.

Ivana Herceg, učiteljica 1. stupnje AEQ metode i 1. stupnje AEQ disanja

Zagreb, HrvatskaGSM: +387 91 9482 448Mail: ivana.h.fitness@gmail.com

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: