Marko Jurko

Zovem se Marko Jurko i učitelj sam AEQ metode prvog stupnja.

Prije početka školovanja za učitelja AEQ metode završio sam Zdravstvenu školu u Splitu, smjer fizioterapeutski tehničar. Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisujem Kineziološki fakultet u Split gdje dobivam titulu magistra kineziologije. Potom upisujem diplomski studij fizioterapije na Sveučilištu u Osijeku koji uspješno završavam te stječem titulu magistra fizioterapije.

Od rujna 2021. zaposlen sam u Specijalnoj bolnici za psihijatriju i rehabilitaciju Insula koja se na nalazi na otoku Rabu. Radeći s brojnim psihički oboljelim osobama, ali i sa psihički zdravim osobama putem klasične fizioterapije i fitnessa vidim koliko su ti pristupi i površni te ne idu do uzroka problema. Uviđajući koliko je AEQ metoda meni pomogla da smanjim kronične bolove u kukovima i da se bavim uzrokom tih istih problema odlučujem se produbiti znanje te se odlučujem započeti školovanje za učitelja AEQ metode što je jedna od boljih (ali i težih) odluka u mom životu

AEQ metodu podučavam individualnim pristupom na otoku Rabu i u Splitu, gdje često dolazim. Također, koristim i Zoom video komunikaciju koja je primjerena učenje osnova AEQ metode.

Palit 155c, 51280 Rab Dinka Šimunovića 9, 21000 Split   GSM: +385958773954 Mail: marko.jurko95@gmail.com  

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: