Stjepan Ostroški

Oženjen sam i otac dvoje djece.

Od svoje 6. godine života sam u sportu. Trenirao sam aktivno nogomet (13 godina) i taekwondo (5 godina).

Ljubav i interes prema sportu, vodi me prema upisu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, gdje diplomiram 2012. godine i stječem diplomu magistra kineziologije.

Po završetku studija stečeno znanje primjenjujem u radu sa djecom u osnovnim i srednjim školama( profesor tjelesne i zdravstvene kulture) . Kao trener nogometa sa NACIONALNOM PRO licencom radio sam sa mlađim uzrastima te sam bio i voditelj škole nogometa. Kroz svoju sportsku praksu ,individualno radim i sa potencijalnim mladim vrhunskim sportašima na poboljšavanju kondicijskih sposobnosti, te osnivam HAHP club VIKING gdje provodim fitness i kondicijske programe namijenjene početnim i naprednim rekreativcima sa ciljem poboljšanja i unapređenja njihovih cjelokupnih fitness potencijala. (Prevencija, rehabilitacija, kondicija). Autor sam znanstvenih i stručnih radova iz područja sporta i tjelesnog vježbanja.

Kroz svo znanje, iskustvo i praksu još uvijek sam imao nejasnoća i određeni neuspjeh u rješavanju kroničnih tegoba, kao i pravi razlog zašto do istih dolazi. Znatiželja, entuzijazam i želja za usvajanjem novih znanja dovodi me do AEQ metode. Za AEQ metodu prvi put sam čuo i upoznao se u ožujku 2017. godine na radionici u Zagrebu, kod tadašnjih učitelja 1. stupnja (Keti Mastrović i Aleksandra Mikete).

Početni utisak i dojam vodi me do školovanja za učitelja AEQ metode 1. stupnja, sa kojim krećem u srpnju iste godine. Informacije i znanje koje na školovanju dobivam od autora i osnivača AEQ metode, Aleša Ernsta ispunila su sva moja očekivanja.

Način na koji Aleš podučava i prenosi znanje je univerzalno i jedinstveno. Naučeno na školovanju mi je ponudilo nove odgovore i rješenja kao i upotpunilo postojeće znanje koje primjenjujem kroz rad na sebi i podučavanju drugih, što me vodi u daljnje školovanje.

Školovanje 3. stupnja AEQ metode, protezalo se kroz 5 modula u razdoblju od 3. godine. Nakon 3 godine osobnog učenja i mijenjanja sebe i svojih kroničnih napetosti, krivo naučenih obrazaca razmišljanja i ponašanja od ožujka 2022. , aktivno se posvećujem i učenju klijenata kroz AEQ 4-tjedne i 5-tjedne ONLINE programe te individualna interaktivna poučavanja. Trenutno sam učitelj 3.stupnja AEQ metode, 2.stupnja AEQ disanje, 1.stupnja AEQ odnosa, učenik 4.stupnja AEQ metode 1/5 .

Zainteresirane klijente, učim i pomažem im kod kroničnih tegoba i bolova , kroničnih bolova nastalim zbog bavljenja sportom, rekreacijom te nedovoljnoj emocionalnoj zrelosti koje nas vode u plitke i toksične odnose i drže u nemoći promijeniti postojeće stanje. Više o načinu učenja i rezervaciju na ONLINE programe ili interaktivna podučavanja možete saznati i napraviti prijavom putem web stranice na link https://aeq-os.com/

 

Stjepan

 

Osilovačka ulica 4, Feričanci, Croatia GSM: 0915679137Mail: ostroskis@gmail.com 

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: