Matija Sabljak

Kao profesionalni sportaš, isprobavao sam različite oblike terapija i treninga za smanjivanje bolova, ali bih na kraju uvijek završio s nekom ozljedom ili potpuno iscrpljen. U proljeće 2015. godine uzimam odmor od svega, a bezuspješni pokušaji vraćanja na teren trajali su sve do sljedećeg ljeta. Na preporuku prijatelja odlazim u Brežice i upoznajem Aleša Ernsta i AEQ metodu.

Sve metoda treninga i terapija koje sam do tada poznavao se bave posljedicom i kratkoročno mogu pomoći, dok AEQ metoda ulazi u pravi uzrok problema, ali i zahtjeva puno vremena kojeg danas u vrhunskom sportu nedostaje.

Postepena edukacija kroz razgovore s Alešom, te nekoliko aktivnih terapija AEQ metode omogućuju mi povratak na odbojkaški teren i produžetak profesionalne karijere. Iako je trebalo više od godinu dana da se bol iz lijevog kuka povuče, svakodnevno izvođenje AEQ vježbi uz primjenu i razumijevanje osnovnih principa AEQ metode pomoglo mi je bolje osjetiti vlastito tijelo, razumjeti i otkloniti uzrok boli, te promijeniti pristup profesionalnom sportu i životu općenito.

U proljeće 2020. godine započinjem školovanje za učitelja AEQ metode krečem podučavati individualno i grupno AEQ metodu i AEQ disanje uživo i preko Zoom-a, te održavam radionice AEQ metode i AEQ disanja u Zagrebi i Rijeci.

U proljeće 2023. započinjem školovanje 3. stupnja AEQ metode, te osim gore navedenih opcija, počinjem raditi i individualno aktivno učenje AEQ metode s klijentima u Zagrebu i Ogulinu.

 

Web stranica: matijasabljak.com

Facebook: https://www.facebook.com/aeqmatijasabljak/

Instagram: https://www.instagram.com/sabljak_matija/

 

 

Ulica Klanci 11, Ogulin, Croatia GSM: +385 99 8345 138Mail: matija.sabljak@gmail.com 

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: