Barbara Horvat

Rođena sam u Našicama gdje završavam osnovno obrazovanje i započinjem svoju košarkašku karijeru. Paralelno uz bavljenje košarkom završavam diplomski studij Engleskog jezika i književnosti i Filozofije na Sveučilištu u Osijeku. Po završetku studija zapošljavam se u jednoj američkoj IT firmi u kojoj trenutno vodim jedan od operacijskih timova.

Kao profesionalna košarkašica, a i godinama nakon prestanka bavljenja košarkom i okreta ka rekreativnom biciklizmu, borim se s raznim ozljedama i kroničnim bolovima u koljenu, kukovima i leđima. Isprobala sam razne tehnike, terapije, masaže, mnoge od kojih su pomagale kratkoročno, ali bol bi se uvijek vraćala.

Traženjem rješenja za vlastite tegobe i kronične bolove, napokon dolazim do AEQ metode. Učenjem novih pokreta i ispravljanjem krivo naučenih obrazaca ponašanja shvaćam da je bolove moguće otkloniti samo ako znamo njihov pravi uzrok, koji je često puno dublji nego što se to na prvu čini, te ako smo sposobni zaista osjetiti svoje tijelo i spremni promijeniti odnos do njega.

Primjetivši rezultate i velika poboljšanja kod sebe, uz želju da stečena znanja i spoznaje podijelim i s drugima, odlučujem se školovati za učitelja AEQ metode.

U proljeće 2023. godine završavam seminar za učitelja AEQ metode 1. stupnja te počinjem podučavati klijente u Zagrebu i online putem Zoom aplikacije.

Bakarska ulica 14, Zagreb, CroatiaGSM: +385 91 580 0564 Mail: bhorvat08@gmail.com

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: