Tomislav Vukojević

Moje ime je Tomislav, učitelj sam AEQ metode 3. stupnja, AEQ disanja 2. stupnja i AEQ odnosa 1. stupnja, učenik AEQ metode 4 stupnja 1/5.

Prije nego sam upoznao AEQ metodu, vodio sam fitness centar gdje sam kroz dugogodišnji rad zamjećivao nelogičnosti sve učestalijih kroničnih stanja kod sebe i klijenata, dok je s druge strane medicina poprilično napredovala. Unatoč znaju diplomiranog kondicijskog trenera nisam mogao dugoročno pomoći sebi niti klijentima, kako bi trajno uklonili kronične probleme.

Dugo sam tražio odgovore i na tom putu sam upoznao pristup AEQ metode koji je bio poprilično drugačiji od drugih pristupa, a dovoljno logičan da bi se dulje zadržao i dublje spoznao AEQ logiku.

Shvatio sam da AEQ metoda ide duboko u logiku fizike, korištenja osjećaja i upotrebu bolova za to da se promijeni način rada živčanog sustava. Postupno sam došao do shvaćanja kroničnih bolova, da je uzrok nejasna komunikacija između mozga i određenih mišića, te da smo zbog te nejasne komunikacije u neravnoteži kako u sebi, tako s okolinom, što se negativno odražava na naše psihofizičko zdravlje. Potrebno je stvoriti ravnotežu između tijela i ega kako bi se postigla ravnoteža života.

Kroz učenje AEQ metode sam postupno smanjio senzorno motornu amneziju i senzorno motornu otuđenost, što mi je omogućilo smanjenje neprimjernog tlaka unutar mene, koji su radili podsvjesno napeti mišići. To je uvelike utjecalo na moje ponašanje, životne odluke koje su sada sve više u skladu s fizikom, sve prirodnije.

Kroz AEQ online programe i interaktivne poduke, pomažem svojim klijentima da spoznaju kako da smanje svoju senzorno motornu amneziju, senzorno motornu otuđenost. Osobe bolje osjete što su potisnule i drže potisnuto dalje od svijesti, te da je to nekada bilo potrebno da bi se zaštitile, dok ih u sadašnjosti vodi u neželjena kronična stanja. Postupno dobivaju tjelesni vidik spoznaje svoje prošlosti, te kako njihova prošlost definira sadašnje stanje. Kroz AEQ vježbe i dišne module sve bolje povezuju svijest, podsvijest i tijelo. Tako dignu utjecaj osjećaja iz tijela prema svijesti i na osnovu tih informacija utječu na podsvijest, te isprave neželjene automatizirane obrasce.

Učenjem AEQ metode mogu se poboljšati i ukloniti veliki broj neželjenih kroničnih stanja, a sve zajedno vodi u veću emotivnu zrelost. Mnogi od mojih klijenata i polaznika online programa su s pomoću AEQ metode ponovno otkrili užitak kretanja i lakoću pokreta, što im donosi optimizam, zadovoljstvo i radost života.

 

METODE UČENJA: uživo (interaktivna poduka), online programi

GRAD: Zagreb

LOKACIJA: Stjepana Ljubića Vojvode 16

MAIL: vukojevictomislav@gmail.com

TEL: +385915217480 (dostupan za pozive radnim danom od 10-18 sati)

Ulica Stjepana Ljubića Vojvode 16, Zagreb, CroatiaGSM: +385 91 5217 480Mail: vukojevictomislav@gmail.com 

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: