Jelena Antić

S AEQ metodom prvi put sam se susrela s trideset i sedam godina u nadi da će moji kronični zdravstveni problemi i bolovi biti sagledani i kroz emocionalnu prizmu.

Rješenja koja sam dobivala klasičnom medicinom su se kroz vrijeme pokazala kratkoročna i poteškoća je s vremenom bilo sve više. S vremenom sam shvatila da mi je potreban cjelovit pristup ako želim postići trajniji boljitak.

U periodu od 2017 do 2023 prošla sam kroz individualne terapije kod Aleša, te  4-tjedne online programe AEQa. Kroz AEQ metodu dobila sam uvid u kojem stanju je zapravo moje tijelo, koliko sam ustvari lokomotorno blokirana i di su se u mojim kroničnim bolovima smjestile potisnute emocije koje većinom nisam znala niti definirati i nesređeni obiteljski odnosi. To je karika koja mi je falila, a intuicija mi je govorila da je neizostavna.

Izvođenjem vježbi započelo je moje pravo suočavanje s prošlošću i stvarnošću koje je sve samo ne ugodno, no promjene na bolje su cjelovite, vidljive i trajne. Sve navedeno me je motiviralo da krenem na edukaciju za učitelja AEQ metode 1. stupnja i mogu reći da mi je to najbolja stvar koju sam napravila za sebe. Znanje i iskustvo koje sam do sada stekla mi omogućuje da na adekvatan način objasnim značenje AEQ metode, te čemu ona služi. Omogućuje mi da vodim i podučavam klijente AEQ vježbe što za rezultat ima da bolje osjećaju svoje tijelo, te dolazi do smanjivanja i postupno otklanjanja kroničnih bolova.

51000 RijekaGSM: +385 91 2333 068 Mail: jelena.antic.aeq@gmail.com

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: