Nevjerojatno!

Nakon jednomjesečnog izvođenja vježbi, odnosno igranja svojim tijelom osjetila sam nadgradnju svega čime sam se sretala do sada; od “dna” do početka rješavanja, kako na duhovnom području (meditacije, REIKI, thetahealing…), tako i na fizičkom području (crvena boja mog života je gibanje: trčanje, biciklizam, planinarenje, skijanje, po novom i veslanje…). Učitelji su mi dolazili na put i upijala sam njihovo znanje. Vjerujem da me to sve dovelo tu gdje sam sada. Kamenčić u mozaiku koji je sve povezao…KLINIČKA SOMATIKA.

Čitatelj zna da bez osobnog aktivnog sudjelovanja i prisutnosti TU i SADA nema napretka. Dakle, konstantan rad na sebi. Blokade počeše nestajati brzinom svjetlosti. I ne samo na fizičkom nivou, već i na onom psihičkom… Proces uklanjanja OTPADA je počeo… Spoznajem lakoću gibanja, radosti života se otvaraju… Svjesna sam da je put beskonačan. Sreća je što polako i svjesno koračam naprijed, ka svijetlu. Gdje se susreću fizičko i psihičko.

Kao što smo puno puta čitali i slušali, rješenja su tu pred nama, samo ih moramo znati prepoznati i upotrijebiti. Tako su jednostavno laka.

Zahvalna sam što me je pomoć sinu dovelo do Aleša, gdje susrećem KLINIČKU SOMATIKU.

Aleš, hvala ti, sada učim dalje…

Irena

Nakon jednomjesečnog izvođenja vježbi, odnosno igranja svojim tijelom osjetila sam nadgradnju svega čime sam se sretala do sada; od "dna" do početka rješavanja, kako na duhovnom području (meditacije, REIKI, thetahealing...), tako...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: