Moje iskustvo sa somatikom

Sjećam se da sam kod Aleša prvi put došao kako bih kupio nekoliko kettlebella. Praktički me je već s vrata “pročitao” i kasnije u razgovoru napomenuo nekliko detalja vezanih za moju posturu te koje bih probleme mogao imati u budućnosti ako ih već i nemam. Zainteresirao me svojom preciznošću i nekoliko mjeseci nakon toga sam počeo dolaziti na tretmane…

Klinična Somatika je za mene napravila bitnu razliku. Puno se brže oporavljam od napornih treninga, mobilnost je poboljšana, bolje poznajem svoje tijelo. Ujutro se budim bez ukočenosti za koju sam smatrao da mogu riješiti jedino promijenom madraca i kreveta. Somatikom opuštam mišiće usred treninga što mi dozvoljava da duže prakticiram s većim težinama zadržavajući dobru tehniku.

Nakon nekog vremena sam se počeo osjećati kao da sam otporan na metke. Koliko god naporan trening napravio, sutra sam spreman na isto. Nevjerovatno je da nešto toliko jednostavno može imati tako snažno djelovanje. Željan sam daljnjeg učenja i znanja na tom području…

Saša Rajnović SFG Team Leader

Sjećam se da sam kod Aleša prvi put došao kako bih kupio nekoliko kettlebella. Praktički me je već s vrata “pročitao” i kasnije u razgovoru napomenuo nekliko detalja vezanih za moju posturu te koje bih probleme mogao imati u budućnosti ako ih već i nemam.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: