Radujem se danu kada ću moći reći da je ta mora, koja se s razlogom dogodila, iza mene.

Pozdrav, Aleš!

Ni sama ne znam odakle početi. Prije svega dozvolite da Vam se zahvalim, za korisne savjete i vjeru u pozitivan ishod, što ja sama nisam imala.

Stanje se vidno poboljšalo. Prije nekoliko mjeseci kada je nekoliko trkačkih koraka izazvalo vrlo bolne posljedice, nisam mogla niti zamisliti da ću ubrzo moći nastaviti trčati, inače čak niti velike udaljenosti od oko 20 minuta. Nikad nisam mislila da će me nešto tako jednostavnoga kao što je trčanje 20-30 minuta tako usrećiti. Znam da nisam na cilju i čeka me još dosta posla, ali sam mirna i sretna jer vidim da se sve kreće u pravom smjeru.

Danas sam postigla “rekordnu” dužinu (5 km) od koje sam morala odustati zbog neugodne boli u predjelu Ahilove tetive, napravila nekoliko somatskih vježbi i nastavila trčanje, a bol je nestala. Nakon trčanja tetiva je još uvijek malo zadebljana, ali znam da će s vremenom i redovitim izvođenjem somatskih vježbi i to proći. Radujem se danu kada ću moći reći da je ta mora, koja se s razlogom dogodila, iza mene.

Hvala!

Neža

Neža je 11.1.2016. došla na prvu aktivnu terapiju kliničke somatike zbog dugotrajne boli u leđima i ozljede Ahilove tetive. Prije toga je 8 godina aktivno trenirala atletiku. Unatoč višegodišnjim različitim pokušajima uklanjanja boli u lumbalnom dijelu leđa i ligamentima morala je odustati od aktivnog bavljenja atletikom i odustati od planova za natjecateljsku karijeru u trčanju. Stara je 18 godina.

Ni sama ne znam odakle početi. Prije svega dozvolite da Vam se zahvalim, za korisne savjete i vjeru u pozitivan ishod, što ja sama nisam imala. Stanje se vidno poboljšalo. Prije nekoliko mjeseci kada je nekoliko trkačkih koraka izazvalo vrlo bolne posljedice...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: