Mišljenje o AEQ metodi® Mišo Maljkovič

Kao fizički vrlo aktivan liječnik uvijek sam naglašavao važnost prevencije ozljeda i načina na koji se suočavamo sa stresom. Bliski prijatelj mi je preporučio AEQ Kliničku somatiku za rješavanje nekih fizičkih problema, jer je i sam imao pozitivno iskustvo u rješavanju Kao fizički vrlo aktivan liječnik uvijek sam naglašavao važnost prevencije ozljeda i načina na koji se suočavamo sa stresom.

Bliski prijatelj mi je preporučio AEQ Kliničku somatiku za rješavanje nekih fizičkih problema, jer je i sam imao pozitivno iskustvo u rješavanju svojih Prve rezultate uočio sam nakon nekoliko mjeseci redovitog vježbanja i sad, nakon godinu dana mogu sa sigurnošću reći da me je AEQ Klinička somatika promijenila fizički i psihički. S jedne strane moji su fizički problemi olakšani. Imam puno precizniji osjećaj svog tijela. Imam dojam da se krećem s više lakoće i manje napora. Držanje je puno bolje i općenito se osjećam puno lakšim. Ne istežem se više prije fizičke aktivnosti kao prije, jer su mi mišići, tetive i ligamenti opušteni i meki. Oporavak nakon fizičke aktivnosti je puno brži. S druge strane primjećujem znatno poboljšanje fokusa i donošenja odluka u svakodnevnim situacijama. Imam bolju jasnoću uma i prisutniji sam i fizički i mentalno u bilo kojem trenutku.

Miso Maljkovic

Kao fizički vrlo aktivan liječnik uvijek sam naglašavao važnost prevencije ozljeda i načina na koji se suočavamo sa stresom. Bliski prijatelj mi je preporučio AEQ Kliničku somatiku za rješavanje nekih fizičkih problema, jer je i sam imao pozitivno iskustvo...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: