Kao da sam upravo izašao iz matrice te je kraj mene Morpheus, Aleš Ernst.

Gledajući prije par tjedana jedan podcast,gdje je rečeno da Matrix nije film već dokumentarac,odlučio sam ga pogledati po prvi put.
Svi koji su ga gledali znaju tko je Morpheus, a tko Neo.

Nedugo zatim kod nas u Movement Centaru organiziran je seminar učenja AEQ kliničke somatike.

Već sam prije prisustvovao kliničkoj somatici kod Aleksandar Miketa te sam bio upoznat s načinom na koji se pokret uči. Prvi put, kako sam i napisao u jednom od komentara, osjećao sam se kao da sam u Interstellaru.

Ovog puta ostavilo je na mene drugačiji utisak baš kao da sam upravo izašao iz matrice te je kraj mene Morpheus, Aleš Ernst. Ono što me iznova uspije fascinirati kod AEQ somatike je da se svaki put osjećam kao iznova rođenim kroz istraživanje svog tijela te njegovih mogućnosti kojih nismo ni sami svjesni.

I am trying to free your mind Neo.
But i can only show you the door.
You´re the one that has to walk through it.
(The matrix)

Do slijedećeg puta.

Zvonimir Volarević

Gledajući prije par tjedana jedan podcast,gdje je rečeno da Matrix nije film već dokumentarac,odlučio sam ga pogledati po prvi put. Svi koji su ga gledali znaju tko je Morpheus, a tko Neo. Nedugo zatim kod nas u Movement Centaru organiziran je...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: