Hvala ti!

Kliničkom somatikom se u povratku vrhunskoj formi koristi i Mia Radotić, vrhunska hrvatska vozačica cestovnog biciklizma. Nakon težeg pada na prošlogodišnjem La Route de France primijetila je sve veću asimetriju u držanju i kretanju na biciklu, a posljedično i sve jaču bol u leđima i ramenima. Na pripremama za nadolazeću sezonu primjenjuje i principe kliničke somatike za smanjenje i uklanjanje tegoba.

Kroz aktivnu terapiju kliničke somatike i učenje somatskih pokreta poboljšava osjećaj i sposobnost bolje regulacije držanja i kretanja, povećava učinkovitost, snagu i izdržljivost čime si stvara kvalitetnije uvjete za sudjelovanje na Olimpijskim igrama 2016.

Mia Radotić

Kliničkom somatikom se u povratku vrhunskoj formi koristi i Mia Radotić, vrhunska hrvatska vozačica cestovnog biciklizma. Nakon težeg pada na prošlogodišnjem La Route de France primijetila je sve veću asimetriju u držanju i kretanju na biciklu, a...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: