U moju svakodnevicu polako se uvukla glavobolja.

Isprva tu i tamo, kasnije i po dva do tri puta tjedno što je znalo prijeći i u jaku migrenu koja je trajala i po par dana. Došla sam do točke kada sam morala nešto poduzeti. Potražila sam pomoć službene medicine, ali mi nitko nije znao reći što je uzrok bolova. Na upit kako to izlječiti dobila sam tri opcije ; antidepresivi, akupunktura ili pomiriti se s analgeticima do kraja svog života. Navedeni prijedlozi nisu mi bili prihvatljivi ( osim akupunkture, gdje je lista čekanja i do 9 mjeseci ).

Stoga sam tražila dalje i došla u kontakt sa Alešom. Na prvoj terapiji mi je predstavio kliničku somatiku. Već sam nakon nekoliko vježbi u tijelu osjetila lakoću. Jednostavnost. Spoznala sam da s manje napora dobijem više. Naučila sam kako svjesnim izvođenjem vježbi pospješujem svjesno djelovanje u svemu. Na svim životnim područjima. Aleš mi je glavobolju pojasnio kao posljedicu nečega što nije kako treba. Redovitim vježbama počela sam podizati svijest o tom dijelu sebe.

Glavobolje su nestale. I ne samo to, moj je život krenuo uzlazno. Učinila sam nove korake. Danas se, nakon 4 terapije osjećam odlično. Svjesnija sam sebe, svojih pokreta i radnji. Tijekom tog perioda doživjela sam i veliki uspjeh na nekoliko područja. Zahvalna sam Alešu za svu potporu i znanje koje je podijelio samnom.

Mihaela Kežman, mag. Zavod Prosum

Stoga sam tražila dalje i došla u kontakt sa Alešom. Na prvoj terapiji mi je predstavio kliničku somatiku. Već sam nakon nekoliko vježbi u tijelu osjetila lakoću. Jednostavnost. Spoznala sam da s manje napora dobijem više.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: