U mojih 32 godine proteklog života glavnu je riječ vodila kronična bol u leđima.

U mojih 32 godine proteklog života glavnu je riječ vodila kronična bol u leđima.

Život mi se iz aktivnog promijenio u pasivni. Trpjela su sva područja; karijera, sportski život, društveni i privatni. Došla sam u fazu kada me je za dobro jutro pozdravljala samo jaka bol u leđima, koja se je kroz dan samo pojačavala. Često mi nije dozvoljavala niti da se obujem ili vozim auto.

Život mi je tako postao prepun ograničenja. Postojeći zdravstveni sustav nije nudio prava rješenja, tako da sam ih sama počela tražiti na drugim mjestima; reiki, rekonekcija i različite vrsti energetskog iscijeljenja. Sve, međutim, neuspješno. Doznavši za kliničku somatiku došla sam na prvu terapiju kod Aleša. Od tada su protekla jedva tri mjeseca, a moj život mi se vraća. Bolovi nestaju.

Život mi postaje bolji. Vježbama kliničke somatike ponovno povezujem um i tijelo. Aleš mi je pomogao pronaći podsvjesne uzorke, a neke od njih otkrivam i sama kroz izvođenje vježbi. Sve sam više svjesnija svoga tijela i misli. Od velike pomoći bila mi je i knjiga i kliničkoj somatici, koju smatram odličnom dopunom terapiji i kućnoj samopomoći. Preporučila bih čitanje knjige prije same terapije da bi se lakše razumjelo što klinička somatika jest. Tako će terapija biti kvalitetnija, jer će osnove znanosti na kojima počiva klinička somatika biti poznate.

Time će ostati više vremena za razgovor s Alešom i otkrivanjem vlastitih karakternih ograničenja koja su uzrok nastalih bolova, ali i o ostalim stvarima, jer Aleš osim o kliničkoj somatici ima i ogromno znanje o životnim mudrostima. Knjiga je sada, svakako, moj kućni priručnik za prvu pomoć jer se opisom i prikazima vježbi služim u rješavanju drugih bolova kao što je glavobolja i menstrualna bol. I vježbe pomažu! Alešu sam neizmjerno zahvalna na pokazivanju puta kojim si vraćam život natrag. Hvala ti!

Nataša, Ljubljana

Život mi se iz aktivnog promijenio u pasivni. Trpjela su sva područja; karijera, sportski život, društveni i privatni. Došla sam u fazu kada me je za dobro jutro pozdravljala samo jaka bol u leđima, koja se je kroz dan samo pojačavala. Često mi nije...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: