Osjećam se odlično

Pozdrav, Aleš!

Ja sam dobro, hvala! Primjećujem napredak u svemu što radim..Kako je zapao snijeg, prošli tjedan sam nastojao čim više iskoristiti. Na snijegu sam osjetio napredak u obliku mekoće, a tako sam se osjećao i kasnije nakon somatskih vježbi kojima sam se opustio. Nakon tri dana takvog tempa bilo je potrebno i više vježbi.

Lako sam se opustio, ali s manje napretka. Osjećao sam samo dobro opuštanje bez osjetnoga napretka. Nakon uspješnog tjedna imao sam i više bolova u leđima koje sam pravilnim vježbama i otklonio, ali već slijedećeg dana bol se vratila. Čak ni somatske vježbe nisu bile velika pomoć, jer ih nisam osjećao zbog toga što je tijelo od previše napora postalo prekruto i umorno.

Nakon dva dana odmora ponovno sam počeo sa somatskim vježbama i osjećaj je sada bio tu, što me jako razveselilo! Primjećujem da kada sam jako aktivan i bordam neprestano po nekoliko dana ne osjećam napredak prilikom vježbi, već samo dobro opuštanje, a kada tijelo postane umorno gubim i taj osjećaj. Kada nisam toliko aktivan i ne opterećujem tijelo previše osjećam napredak vježbama, ali se moram natjerati da nisam prečvrst već ustrajan.

Posljednja dva tjedna preuzela me želja za bordanjem i osjetio sam i malo nazadovanje kod vježbi, ali sam se opet vratio. Moram biti pažljiviji i ustrajniji, te raditi na pravilnoj raspodjeli aktivnosti i somatike! Klinička somatika mi puno pomaže pri opažanju koliko mi je potrebno, a kada se zaustaviti. To je prednost i u ostalim aktivnostima, kao i pri bordanju gdje želja prevlada, ali već i sa opažanjem i osvješćivanjem toga puno napredujem! Trenutno sam u SAD-u na prvom natjecanju za Svjetsko prvenstvo! Osjećam se odlično, mada treninga zbog loše sezone nije bilo dovoljno, no unatoč tome zbog dobrog osjećaja unutar svog tijela sam vrlo siguran u sebe!

Hvala!

Lijep pozdrav!

Aljoša Kivec, Maribor

Ja sam dobro, hvala! Primjećujem napredak u svemu što radim..Kako je zapao snijeg, prošli tjedan sam nastojao čim više iskoristiti. Na snijegu sam osjetio napredak u obliku mekoće, a tako sam se osjećao i kasnije nakon somatskih vježbi kojima sam se opustio.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: