Nakon tretmana puno se lakše krećem i treniram i izvodim skijaške pokrete na stazi

Sa Kliničkom somatikom susreo sam se po prvi puta prije par mjeseci kada sam zbog bolova u leđima došao na terapiju kod gospodina Aleša koji me upoznao s kliničkom somatikom. Do tada nisam ništa znao o tome.

Nakon tri tretmana primijetio sam promjene u boljoj kontroli svoga tijela. Pošto se profesionalno bavim skijanjem klinička mi je somatika ukazala na svjesno „upravljanje“ vlastitim mišićima i pokretima općenito. Jako je važno biti svjestan svojih pokreta tijekom treninga, a rad na svakom dijelu tijela je zaseban. Pri somatskim vježbama nastojim se maksimalno koncentrirati i spojiti i dovesti u ravnotežu tijelo i um. Gospodin Aleš me izvrsno vodi u tome i pomaže mi da prepoznam vlasitite mogućnosti svoga tijela.

Nakon tretmana puno se lakše krećem i treniram i izvodim skijaške pokrete na stazi. Vjerujem da ću narednim odlascima na tretmane kliničke somatike još više pridonijeti vlasititim sportskim rezultatima.

Pozdrav,

William Vukelić, Rijeka, Croatia

Sa Kliničkom somatikom susreo sam se po prvi puta prije par mjeseci kada sam zbog bolova u leđima došao na terapiju kod gospodina Aleša koji me upoznao s kliničkom somatikom. Do tada nisam ništa znao o tome. Nakon tri tretmana primijetio...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: