Robert Kukovič, učitelj AEQ metode 1. stupnja

Pozdrav, Aleš,

Zahvalan sam što sam te upoznao. Budući da sam prije seminara prisustvovao dvjema radionicama, mislio sam da znam što mogu očekivati od seminara.

Nakon prvog dijela seminara shvatio sam da je bolji nego što sam očekivao. Bilo je vrlo mnogo objašnjenja s ciljem razumijevanja sebe i okoline, prezentirano na jednostavan i odgovarajući način, gdje sve se temelji na zakonima fizike koji vrijede posvuda. Nije bilo lako slušati istinu ili samo dio istine, niti sam svakodnevno sam bio odmoran kada sam se vraćao kući kako bih onda mirno zaspao. Bilo je mnogo pitanja, tražio sam odgovore, kako se može drugačije od klasičnog seminara gdje ti nešto pokažu, kažu, a onda završiš seminar kada završiš zadatak ili kada redovito ponavljaš naučene vježbe.

Smatram da si sposoban prihvatiti punu istinu kada sebe i druge tretiraš razumno, pošteno i sa suosjećanjem, te kada se fokusiraš na uređenje i poboljšanje odnosa unutar svojih trenutnih mogućnosti. Drago mi je da se seminar i dalje odvija te da se obrazovanje i dalje nastavlja. Obično nakon završetka seminara više ne čujemo predavača osim u slučaju pitanja. Ali ovaj seminar je drugačiji. Dosta toga nam prepustiš, sudionicima, da sami kroz vježbe dođemo do spoznaja, odgovora i pitanja; istražujemo, otkrivamo i analiziramo. Na početku sam bio iskreno ljut jer sam se pitao zašto mi ne kažeš jesam li ispravno radio ili ne, ali na kraju sam shvatio da nije bilo ni ispravno ni pogrešno, već je to bilo u skladu s mojim trenutnim mogućnostima.

Također vam zahvaljujem na novoj perspektivi. Smatram da si jedan od najboljih učitelja koje sam ikada upoznao, a upoznao sam ih mnogo. Osjećam veliku odgovornost u prenošenju ovog znanja drugima. Naravno, prisutan je i strah, posebice strah od toga da ne budem dovoljno učinkovit i jasan. Znanje koje sam stekao na seminaru pomoći će mi u boljem razumijevanju sebe i drugih, kako kod kuće tako i na poslu i u širem društvu. No, prije svega, pomoći će mi da uredim svoj život i pružim drugima priliku da vide, dožive i prihvate tu promjenu.

Srdačan pozdrav.

 

Robert Kukovič, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

 

Nakon prvog dijela seminara shvatio sam da je bolji nego što sam očekivao. Bilo je vrlo mnogo objašnjenja s ciljem razumijevanja sebe i okoline, prezentirano na jednostavan i odgovarajući način, gdje sve se temelji na zakonima fizike koji vrijede posvuda.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: