Polako sve dolazi na svoje.

Polako sve dolazi na svoje. Da nije bilo Sanjina već bi odustala. Svaki dan s njim radim somatiku i napokon sam došla u fazu da mogu sama popamtiti pokrete i odraditi bez živčanog sloma.

Somatika mi je pomogla da shvatim kako trebam život ubaciti u nižu brzinu. Nije baš da uspijevam svaki dan ali već je velika stvar da sam to osvijestila pa radim na tome. Primijetila sam kod izvođenja vježbe push press s utezima da u trenutku podizanja utega iznad glave kada osjetim zatezanje u prsnim i leđnim mišićima svjesno opustim prsne mišiće a leđne i dalje držim zategnute. Maleni korak za čovječanstvo vrlo veliki za mene.

mr.sc. Danijela Lenac, dipl.ing.

Da nije bilo Sanjina već bi odustala. Svaki dan s njim radim somatiku i napokon sam došla u fazu da mogu sama popamtiti pokrete i odraditi bez živčanog sloma. Somatika mi je pomogla da shvatim kako trebam život ubaciti u nižu brzinu.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: