Uz AEQ sve to lakše savladavam, jer navečer kad legnem na pod, već se bolje osjećam

Pozdrav,
Kod mene su vidljive promjene u fizičkom smislu, da mi je tijelo mirnije, ali glava puna ko balon.
U četvrtak nakon vaj sam imala izrazito puno energije. Do 23.30 sam bila budna, inače sam u 22sata u krevetu. I da bolje spavam. Do pet ili šest ujutro bez buđenja tokom noći.
Sad sam u jako teškom razdoblju života zbog bolesti mojih bližnjih iz obitelji za koje brinem, prijave kćeri na faks u dvije države što se sve duplo radi, škola koja je on line. Jedan odabir je Slovenija. Pored toga ja imama dva duboka granuloma na donjoj i gornjoj čeljusti, pa me dentalni patolog jako prestrašio.
Uz AEQ sve to lakše savladavam, jer navečer kad legnem na pod, već se bolje osjećam. I pitam se kako ću sama izvoditi vaje? Kad radim vaje imam osjećaj kad se sprostimo da mi cijelo tijelo ide dolje, teško mi je opisati, ali ke dobar osjećaj.
Kod mene su vidljive promjene u fizičkom smislu, da mi je tijelo mirnije, ali glava puna ko balon. U četvrtak nakon vaj sam imala izrazito puno energije. Do 23.30 sam bila budna, inače sam u 22sata u krevetu. I da bolje spavam. Do pet ili šest ujutro...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: