U pocetku sam bio skeptican, ali nakon nekoliko casova sam primijetio da se bolovi smanjuju.

Prije sedam mjeseci sam povrijedio donji dio ledja. Osjecao sam jake bolove, prestao sam da se bavim sportom, cak i ustajanje iz kreveta je postalo izazov. Nakom sto mi je dijagnostikovana protruzija diska l5-s1, isao sam na fizikalnu terapiju, kod kiroprakticara, na razne terapije i tretmane koji nisu davali nikakve rezultate. Preko majke sam cuo za somatiku i upoznao Draganu Djuric. U pocetku sam bio skeptican, ali nakon nekoliko casova sam primijetio da se bolovi smanjuju. Posle 3 nedelje bolovi su prestali. Takodje sam naucio da obratim paznju na nacin na koji se krecem, i utrosak energije za svakodnevne aktivnosti je bio dosta manji.
Stefan, 21 godina
Prije sedam mjeseci sam povrijedio donji dio ledja. Osjecao sam jake bolove, prestao sam da se bavim sportom, cak i ustajanje iz kreveta je postalo izazov. Nakom sto mi je dijagnostikovana protruzija diska l5-s1, isao sam na fizikalnu terapiju, kod...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: