Danas svoj život zaista mogu podijeliti na onaj prije kliničke somatike i ovaj sa kliničkom somatikom.

Do kliničke somatike me dovela bol. Bol na lijevoj strani ledja i iza lopatice koja je iz godine u godinu postajala sve jačom i nepodnošljivijom.

Zadnjih mjeseci počela se širiti i u lijevi kuk i nogu. Masaže, kiropraktika, osteopatija olakšavale su situaciju trenutačno ali bez dugoročnih rezultata.

Proučila sam Alešovu stranicu i sve mi se činilo vrlo logičnim: bol se pojavljuje zbog senzorno-motorne amnezije, a somatskim vježbama polako i svjesno mijenjamo svoje podsvjesne obrasce i opuštamo mišiće. Već nakon prve terapije bol je popustila i vraćajući se tog dana iz Brežica osjetila sam ogromnu zahvalnost što sam dobila priliku upoznati Aleša.

No ono na što nisam računala je način na koji će klinička somatika utjecati na moj kompletni život, na odnose s obitelji i poslovne odnose. Prije nje sam živjela u žurbi i stresu. Potpuno nepotrebno, ali jedino tako sam znala. Uz vježbanje somatskih pokreta postala sam svjesnija života i svojih obrazaca po kojima funkcioniram a sa sve boljim izvodjenjem vježbi nastupile su promjene neželjenih obrazaca.

Nakon dva i pol mjeseca učenja i prakticiranja KS bol u ledjima više nije bol već povremena napetost i zatezanje, naučila sam rješavati bitne stvari na dnevnoj razini i ne zamaram se nebitnim, živim puno opuštenije, mirnije i sretnije a sve to zajedno dovelo je do toga da opet postanemo roditelji. Da, stiže i beba.

Danas svoj život zaista mogu podijeliti na onaj prije kliničke somatike i ovaj sa kliničkom somatikom.

Hvala ti, Aleš. Goga, Zagreb

Do kliničke somatike me dovela bol. Bol na lijevoj strani ledja i iza lopatice koja je iz godine u godinu postajala sve jačom i nepodnošljivijom. Zadnjih mjeseci počela se širiti i u lijevi kuk i nogu. Masaže, kiropraktika, osteopatija olakšavale su...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: