Mnenje o AEQ metodi® Tadej Paščinski, Kranj

Zdravo, Aleš,

s veseljem mogu reći da sam super. Uživam u zasluženom odmoru nakon položenih ispita. Upravo se vraćam s izleta u Budimpeštu i Bratislavu. Prehodala sam oko 60km u nekoliko dana (telefon mi pozadinski mjeri dnevnu aktivnost što sam primijetila kasnije,ali zanimljivo je za pogledati) pri čemu praktički nisam ni osjetila da sam bila na operaciji.

Htjela sam ti poslati mail pa sam zaboravila. Jedan dan sam otišla trčati i osjetila neprijatan osjećaj u koljenu. Ne bih to opisala kao bol i vjerojatno sam trebala prestati trčati. Pomislila sam da znanje kliničke somatike, koje sada imam trebam više koristiti. Vjerojatno nisam bila potpuno svjesna i samo sam trčala da nisam ni osjećala kako trčim.

Kad sam to shvatila istog sam dana pretrčala podosta. Rekordan broj kilometara, ako se ne varam. Nisam pretjerivala, jer se učim da to ne radim. Bila sam nadasve iznenađena kakav učinak ima sve zajedno. Uvjerila sam se da pomaže, jer kad počneš primjećivati rezultate dobiješ pravi osjećaj napretka. Jedno su iskustva drugih pozitivnih primjera, a drugo kada to sam osjetiš.

Moram vam još jednom zahvaliti za ono što ste učinili za mene. Vjerujem da bih još i danas trčala uz bolove i preko svojih mogućnosti. Možda više niti ne bih trčala da nisam spoznala kliničku somatiku.

Hvala!

Opažam promjene i u svakodnevnom ponašanju. Puno sam opuštenija i znam bolje rasporediti svoje dnevne aktivnosti. Znam da me čeka puno posla na osobnosti, ali bitno je da se krećem u pravom smjeru.

Brine me jedino na koji način ću kliničku somatiku upotrijebiti pri jačim treninzima. U tom slučaju je već i sam trening po prirodi dovoljno težak, tako da se što brže doći do cilja i manje razmišljati o tome kakva ti je tehnika, osjećaj i gibanje. Vjerujem da ću učenjem i napredovanjem uspjeti i u tome.

Veselim se novim izazovima!

Klara Ljubi, Novo Mesto

S veseljem mogu reći da sam super. Uživam u zasluženom odmoru nakon položenih ispita. Upravo se vraćam s izleta u Budimpeštu i Bratislavu. Prehodala sam oko 60km u nekoliko dana (telefon mi pozadinski mjeri dnevnu aktivnost što sam primijetila...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: