V AEQ spletni knjigarni najdete knjige, ki nudijo znanje za boljše razumevanje vzrokov za kronično zakrčenost in bolečine povezane z njo. Izguba občutka zase je tesno povezana z travmami iz otroštva, ki povzročijo nastanek oklepa s katerim se želimo zaščititi pred silami iz okolja ali pa na ta način preprečimo čutenje sebe. Ob učenju metode AEQ vam izbrane knjige nudijo dodatno širino razumevanja, ki zmanjšuje strah ter povečuje sposobnost, da se celostno spremenite.

Zakladnica znanja, informacij, teorije in praktične uporabe izkušenj iz AEQ metode in z njo povezanih področij.

Spodaj izberi knjigo, ki te zanima in začni z učenjem! 

Priročnik vas vodi v razumevanje razvoja kronične bolečine. V njem pojasnjujem, kako deluje naše telo in kakšen vpliv nanj imajo psihično počutje, odnosi in dogodki v našem življenju. Priročnik z vajami nam je lahko še zlasti v pomoč pri utrujenosti, glavobolih in migrenah, bolečinah v vratu, hrbtu, sklepih. 

Dih je življenje. Pa dihamo prav? Zadihanost med telesnim naporom, slab spanec, tesnoba, astma – to so nadloge, ki pestijo marsikoga, tudi športnike v dobri kondiciji. Izboljšajte telesno pripravljenost, zdravje in počutje s preprosto, a znanstveno dokazano tehniko pravilnega dihanja.

Ob branju knjige  Ko telo reče ne razumeš, kako malo poznaš samega sebe, ne poslušaš svoje telo, ki ti na vsakem koraku sporoča, da delaš proti sebi. Pa vendar vsak dan, vsak trenutek ima vsak od nas priložnost, da svojo zgodbo začne pisati od začetka.