Seminar za učitelja AEQ metode 1. stupnja

500,00 2.200,00 

Datum: 27 Mar 2024 – 24 Apr 2024

Lokacija: Ulica bratov Gerjevič 1a, 8250 Brežice

Organizator: Aleš Ernst

Email: info@aeq.si

SKU: N/A Category:

Description

Na 6-dnevnom  seminaru polaznici će steći osnovno razumijevanje ključnih načela AEQ metode® i somatskog gibanja; znanost, filozofiju i tehnike učenja. Naučit će na koji način pravilno poučavati jedanaest osnovnih AEQ vježbi® i kako ih učinkovito implementirati u svojoj primarnoj praksi. Seminar je temeljit uvod u ovu vrlo učinkovitu, ali jednostavnu i sigurnu metodu učenja neuro muskularnog gibanja i uklanjanja bolova, te ograničenja u kretanju.

Sudionici dobivaju detaljan priručnik sa sadržajem seminara, te detaljan opis vježbi obrađenih na seminar. Po uspješnom završetku seminara i odgovarajućim poznavanjem AEQ metode® polaznik dobiva certifikat učitelja AEQ metode® 1. stupnja. Uspješnim završetkom, također, polaznici dobivaju mentorstvo i pomoć kod samostalnog radu i objavi u sustavu AEQ metode®, te kroz nadalje školovanje na seminaru 2. stupnja i ispunjavanju uvjeta za dobivanje AEQ licence. Dobivaju i pristup do skupine AEQ disanje 1 na forumu za učitelje AEQ metode.

Seminar se izvodi u živo ili preko Zooma na hrvatskom jeziku.

Prvi dio se sastoji od tri dana školovanja u trajanju po 7 sati dnevno. U tom dijelu seminara učim osnovne principe AEQ metode na dublji i širi način potreban za primjereno znanje i razumijevanje koje je potrebno za razvijanje sposobnosti objasniti to onima koji trpe kronična stanja. Bitan dio toga je razumijevanje po kojoj logici na nas utječe vrijeme i gravitacija i zašto dolazi do kroničkih stanja zbog kroničnog kršenja zakona po kojima djeluje sve na ovom svijetu. Vodim AEQ vježbe 1. stupnja, da bi polaznici mogli u sebi osjetiti postojanje SMA i sve bolje razumjeti kako AEQ metoda smanjuje to stanje.

Seminar traje svaki dan od 9 do 17 sati s pauzom za ručak od 12.30 do 13.30 sati.

Drugi dio seminara sastoji se od tri dana školovanja u trajanju po 7 sati. U tom dijelu seminara nastavljam s učenjem osnova AEQ metode i AEQ vježbi 1. stupnja. U drugom dijelu seminara polaznici vode AEQ vježbe 1.stupnja da tako primaju i stvaraju iskustvo biti učitelj AEQ vježbi i osjetiti ulogu izvođača, voditelja i promatrača. Sve skupa omogućava razvoj modela razmišljanja potrebnog za smanjenje kroničkih stanja i višu razinu jasnosti komunikacije koja je potrebna za učenje AEQ metode.

U sklopu školovanja 1 stupnja su i domaće zadaće koje polaznici dobivaju s namjerom dubljeg proučavanja udžbenika 1 stupnja i AEQ vježbi. Polaznici će dobit i audio snimku seminara za preslušavanje i produbljivanje razumijevanja AEQ metode.

Prvi dio seminara: 27. 3 – 29. 3. 2024

Drugi dio seminara: 22. 4. – 24. 4. 2024