Seminar za učitelja AEQ disanja 1. stupnja

2.200,00 

Datum: 19. Feb – 22. Feb 2024

Lokacija: Ulica bratov Gerjevič 1a, 8250 Brežice

Organizator: Aleš Ernst

Email: education@aeq.si

SKU: N/A Category:

Description

Detaljna obrada, razumijevanje i shvaćanje važnosti pravilnog disanja na opće stanje, tjelesne i mentalne sposobnosti, autonomni živčani sustav te na sposobnost usredotočivanja i učenja. Kroz AEQ vježbe disanja dolazi do promjene disanja zbog promjena sposobnosti pulsiranja, osjet i kontrole nad protokom zraka u somi. Naučeno omogućava usporavanje protoka zraka i krvi u respiratornom i vaskularnom sistemu i znatno diže učinkovitost disanja i opskrbe tkiva kisikom u relativno kratkom vremenu i otklanja probleme, koji muče ostale pristupe poboljšavanja disanja (joga, Buteyko, Wim hof, pilates….)

Seminar se sastoji od teoretskog dijela, koji će omogućiti razumijevanje disanja i njegov utjecaj na sve fizičke i mentalne procese i praktičnog dijela učenja AEQ vježbi disanja te respiratornih protokola za umirivanje protoka zraka i normalizaciju udaha te izmjene plinova u dišnom sustavu. Razumjeti ćete sve vrste zabluda i pogrešnog razumijevanja koji prevladava unutar zdravstva, sporta i mnogim drugim područjima koji podučavaju »zdravo i pravilno disanje« kroz jačanja i istezanje mišića.

Sudionici dobivaju detaljan priručnik sa sadržajem seminara, te podroban opis vježbi obrađenih na seminaru. Po uspješnom završetku seminara i odgovarajućim poznavanjem AEQ metode® polaznik dobiva certifikat učitelja AEQ disanja® 1. stupnja. Uspješnim završetkom, također, polaznici dobivaju mentorstvo i pomoć kod samostalnog radu i objavi u sustavu AEQ metode®. Dobivaju i pristup do skupine AEQ disanje 1 na forumu za učitelje AEQ metode.

Seminar se izvodi uživo u AEQ centru ili preko aplikacije Zoom

Seminar se sastoji od četri dana školovanja.

Seminar traje svaki dan od 9 do 17 sati sa pauzom za ručak od 13.00 do 14.00.

U sklopu školovanja 1 stupnja su i domače zadače koje polaznici dobivaju sa namjerom dubljeg proučavanja učbenika 1 stupnja i AEQ vježbi. Polaznici prime i audio snimku seminara za preslušavanje i širenje razumijevanja AEQ metode.