Učitelj AEQ ODNOSA® 2. stupnja

Predpogoj za udeležbo na seminar AEQ odnosov 2. stopnje

Na seminar se mogu prijaviti učitelji AEQ disanja 2. stupnja, koji su ujedno i učitelji AEQ odnosa 1. stupnja

 

Vaš učitelj; Aleš Ernst, autor AEQ odnosa

Svakodnevno radim s klijentima koji mi dolaze uglavnom zbog kroničnih bolova u mišićima. Učim ih drugačijem pogledu na uzroke bolova i ograničenja koja svakodnevno osjećaju. Boljim razumijevanjem i redovitim izvođenjem vježbi uklanjaju bolove te poboljšavaju kretanje i loše držanje tijela. Moji klijenti su i profesionalni sportaši, treneri i rekreativci koji žele zadržati uspjehe koje su postigli mukotrpnim radom. AEQ metoda omogućuje uspješno prevladavanje stresa i boli povećanjem učinkovitosti i nadzora nad kretanjem, a time poboljšanje rezultate, te vraća motivaciju i redefiniranje ciljeva i ambicija bez boli. Uz metodu učimo bolje kontrolirati svoje tijelo i um te povećavamo urednost i složenost kretanja i rada. Autor sam knjige “Put iz kroničnih bolova”. Svakodnevno svjedočim značajnim pozitivnim promjenama koje AEQ metoda donosi u živote i rezultate mojih klijenata.

Aleš Ernst, avtor AEQ metode, AEQ disanja i AEQ odnosa

Svrha seminara:

Na seminaru možete sudjelovati osobno u centru AEQ metode u Brežicama ili putem Zoom aplikacije.

Na seminaru ću vas podučavati dubljem razumijevanju procesa koji se odvijaju između roditelja i djeteta. Saznat ćete razlike između svjesnog i podsvjesnog utjecaja roditelja na dijete te kako SMA i SMO kod roditelja utječu na ponašanje i stanje djeteta. U kombinaciji s AEQ vježbama, koje se provode na primjeren način, uvijek ćete bolje poučavati klijente koji nemaju odgovarajući utjecaj i odnos s djetetom.

Na seminaru ću vas podučavati kako karakteristike partnerskog odnosa iz kojeg proizlazi dijete utječu i određuju djetetov oblik tijela, osobnost i ponašanje, te što možete učiniti kako biste pozitivno utjecali na neželjene trendove u djetetovom razvoju i time aktivno utjecali na njegovu budućnost

Seminar se nadovezuje na Odnose 1 i omogućuje primjereno korištenje poboljšanog partnerskog odnosa za uređenje okruženja u kojem se dijete razvija, te je primjeren za učitelje koji su djetinjstvo proveli u toksičnom obiteljskom okruženju. Razumijevajući sebe i svoje djetinjstvo te utjecaj roditelja na njega, shvatit ćete i svoju roditeljsku ulogu te steći znanje i iskustvo potrebno za učenje AEQ odnosa u svrhu poboljšanja kroničnih problema kod djeteta.

Sadržaj seminara obuhvaća:

Slike iz šolanj za učitelja AEQ

JULIJ 2024

Seminar za učitelja AEQ odnosa® 2. stupnja