menu
TERAPIJE | Učenje na daljinu

Učenje AEQ metode na daljinu

Učenje na daljinu moguće je preko FaceTimea, FB video chata ili Skypa

 

Za koga je prikladno?

Prikladno je učiti AEQ metodu putem video veze u slučajevima, kada nema potrebe za aktivnom terapijom ili osobnim kontaktom za daljnji napredak u razumijevanju AEQ metode i odnosa između uma i tijela.

 

 

Na taj način možete razjasnite pitanja i sumnje, koje ste dobili kroz redovitu provedbu AEQ vježbi i mijenjanja karaktera i obrazaca kretanja. Dakle, vožnja do terapije u Brežicama nije više potrebna što omogućuje uštedu troškova i uštedu vremena s istim pozitivnim učinkom zajedničkog rada.

 

 

Što vi dobivate time?

To vam omogućuje znatno kraće vrijeme čekanja za učenje, a to omogućava brži napredak.

Često nejasnosti nisu toliko velike da bih zahtijevale vrijeme cijele terapije (90 minuta), tako da se učenje na daljinu može obaviti i u kraćim intervalima, što će vam omogućiti veću učinkovitost korištenja vašeg vremena.

 

Rad uz video vezu također je prikladan za razjašnjenje i popunjavanje nejasnosti oko ispravnog izvođenja AEQ vježbi (u ovom slučaju, prilikom dogovaranja za sastanak, molimo da naznačite da želite provjeriti ispravnost vježbi, da primite upute o primjernom instaliranju fotoaparata i smještaju okoline za dobru izvedbu vježbe).

 

Pregled / konzultacija prije prvog posjeta aktivne terapije Razgovor preko video veze također je pogodan za pregled / konzultacije prije prvog posjeta aktivne terapije u fazi dogovaranja i određivanju najprikladnijeg pristupa učenja AEQ metode, kao i u složenijim slučajevima (skolioza, teške autoimune bolesti ...) kad dogovaranje putem e-maila ili telefona nije prikladno, ili nije dovoljno točno.

 

 

Cjenik

30 minuta 30€

60 minuta 60€

90 minuta 90€

 

Pošaljite mi e-mail na info@aeq.si da se dogovorimo za sastanak.

 

tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor