TERAPIJE | Kako naučiti AEQ metodu

Kako naučiti AEQ metodu sa učiteljem AEQ metode 5. stupnja 

 

Najučinkovitiji i najbolji način za učenje AEQ metode i njene praktične uporabe jest kroz terapiju i edukaciju od strane učitelja AEQ metode 5. stupnja, što daljnjim prakticiranjem redovitog vježbanja kod kuće jača pravilne uzorke pokreta i gibanja mišića, čime sprječavamo njihovu ukočenost i povratak na stare, nepravilne uzorke.  

Najučinkovitija je serija individualnih aktivnih terapija AEQ metode sa  na kojima se naučite samosvjesno osjetiti senzorno-motornu amneziju, te osvijestiti svoje tijelo i njegovo kretanje. 

 

 

Aktivna terapija AEQ metode (1,5 sata) cijena 120€

 

  • Pomoću AEQ metode uklanjamo senzorno-motornu amneziju i naučimo svjesno usmjeravanje pokreta tijela.
  • Osjet pri pokretu naučimo opažati do granice kada ga lako možemo kontrolirati; razvijamo senzibilitet za osjećaj vlastitog tijela. 
  • Za sve navedeno najboljom se pokazala aktivna terapija AEQ metode
  • Učinkovitost temeljena na iskustvu međusobne suradnje klijenta koji leži na stolu i učitelja. Naučiti ćete kako sami sebi dugoročno ublažiti bolove u mišićima i napetost tijela. 
  • Osjetiti ćete razliku u osjećaju automatiziranih pokreta tijela i promjene koju uzrokuju pravilni pokreti. 
  • Naučiti ćete kako primijeniti i razumjeti AEQ vježbe koje ćete samostalno izvoditi u privatnosti svog doma kroz novootkrivene osjećaje i sposobnost otkrivanja i eliminacije starih navika. 
  • Većina klijenata svjedoči trenutnom olakšanju već po prvoj terapiji, dok većina simptoma nestaje nakon 6-10 tretmana.
  • Trenutno se na početak cikluisa terapija zbog velike potražnje čeka 10-11 mjeseci.

 

Terapija se odvija samo na adresi Ulica bratov Gerjevič 1a, Brežice, Slovenija.

 

 

Učenje AEQ metode na daljinu

 

 Učenje na daljinu moguće je preko FaceTimea, FB video chata ili Skypa

 Za koga je prikladno?

 

Prikladno je učiti AEQ metodu putem video veze u slučajevima, kada nema potrebe za aktivnom terapijom ili osobnim kontaktom za daljnji napredak u razumijevanju AEQ metode i odnosa između uma i tijela.

 

Na taj način možete razjasnite pitanja i sumnje, koje ste dobili kroz redovitu provedbu AEQ vježbi i mijenjanja karaktera i obrazaca kretanja. Dakle, vožnja do terapije u Brežicama nije više potrebna što omogućuje uštedu troškova i uštedu vremena s istim pozitivnim učinkom zajedničkog rada.

 Što vi dobivate time?

 

To vam omogućuje znatno kraće vrijeme čekanja za učenje, a to omogućava brži napredak.

Često nejasnosti nisu toliko velike da bih zahtijevale vrijeme cijele terapije (90 minuta), tako da se učenje na daljinu može obaviti i u kraćim intervalima, što će vam omogućiti veću učinkovitost korištenja vašeg vremena.

 

Rad uz video vezu također je prikladan za razjašnjenje i popunjavanje nejasnosti oko ispravnog izvođenja AEQ vježbi (u ovom slučaju, prilikom dogovaranja za sastanak, molimo da naznačite da želite provjeriti ispravnost vježbi, da primite upute o primjernom instaliranju fotoaparata i smještaju okoline za dobru izvedbu vježbe).

 

Pregled / konzultacija prije prvog posjeta aktivne terapije Razgovor preko video veze također je pogodan za pregled / konzultacije prije prvog posjeta aktivne terapije u fazi dogovaranja i određivanju najprikladnijeg pristupa učenja AEQ metode, kao i u složenijim slučajevima (skolioza, teške autoimune bolesti ...) kad dogovaranje putem e-maila ili telefona nije prikladno, ili nije dovoljno točno.

 Cjenik

 

30 minuta 40€

60 minuta 70€

90 minuta 100€

 

Pošaljite mi e-mail na info@aeq.si da se dogovorimo za sastanak.

 

 Učenje sa učiteljem AEQ metode 1. i 2. stupnja

 

U Hrvatskoj i Crnoj Gori poučavaju učitelji AEQ metode 1, 2 i 3 stupnja kroz individualno učenje AEQ vježbi i objašnjavanju principa AEQ metode, koji vam omoguće učinkovito poboljšanje osjeta i kvalitete života. Njihove kontaktne podatke kao i opis znanja i mogućnosti možete pronaći na: https://aeqhrvatska.com/hrvatska/

 

tel. : 00386(0)30 322396 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor