TERAPIJE

Vrste terapija

 

Kako naučiti AEQ metodu™


Najučinkovitiji i najbolji način za učenje AEQ metode™ i njene praktične uporabe jest kroz terapiju i edukaciju od strane terapeuta, što daljnjim prakticiranjem redovitog vježbanja kod kuće jača pravilne uzorke pokreta i gibanja mišića, čime spriječavamo njihovu ukočenost i povratak na stare, nepravilne uzorke.

Čitaj više

Kako naučiti AEQ metodu™

14.4.2016, 13.03.2018

Najučinkovitiji i najbolji način za učenje AEQ metode™ i njene praktične uporabe jest kroz terapiju i edukaciju od strane terapeuta, što daljnjim prakticiranjem redovitog vježbanja kod kuće jača pravilne uzorke pokreta i gibanja mišića, čime spriječavamo njihovu ukočenost i povratak na stare, nepravilne uzorke. tukaj.

Aktivna terapija AEQ metode™


Pri terapiji ležite i izvodite vođene, nježne, jednostavne pokrete i pandikulaciju (protezanje). Cilj terapije jest zaustaviti Vaše specifične uzorke kronične mišićne napetosti.

Čitaj više

Aktivna terapija AEQ metode™

3.3.2014, 12.03.2018

Pri terapiji ležite i izvodite vođene, nježne, jednostavne pokrete i pandikulaciju (protezanje). Cilj terapije jest zaustaviti Vaše specifične uzorke kronične mišićne napetosti. tukaj.

Prije prvog dolaska na aktivnu terapiju


Želite li dogovoriti termin za aktivnu terapiju AEQ metode® molimo da nas kontaktirate putem mail adrese info@aeq.si te priložite slijedeće...

Čitaj više

Prije prvog dolaska na aktivnu terapiju

3.3.2014, 11.03.2018

Želite li dogovoriti termin za aktivnu terapiju AEQ metode® molimo da nas kontaktirate putem mail adrese info@aeq.si te priložite slijedeće... tukaj.

Upitnik


U upitnik unesite sve potrebno i dobro pišite trenutno stanje, kao i razloge za koje mislite da imaju veze sa njim. Uzmite si vrijeme i detaljno opišite sve potrebno jer će mi to omogućiti bolju definiciju potrebnih terapija i najboljeg načina učenja AEQ metode. Kod složenijih stanja je ponekad potreban i pregled/razgovor putem skypa.

Čitaj više

Upitnik

3.3.2014, 10.03.2018

U upitnik unesite sve potrebno i dobro pišite trenutno stanje, kao i razloge za koje mislite da imaju veze sa njim. Uzmite si vrijeme i detaljno opišite sve potrebno jer će mi to omogućiti bolju definiciju potrebnih terapija i najboljeg načina učenja AEQ metode. Kod složenijih stanja je ponekad potreban i pregled/razgovor putem skypa. tukaj.

Učenje na daljinu


Prikladno je učiti AEQ metodu® putem video veze u slučajevima, kada nema potrebe za aktivnom terapijom ili osobnim kontaktom za daljnji napredak u razumijevanju AEQ metode® i odnosa između uma i tijela...

Čitaj više

Učenje na daljinu

, 09.03.2018

Prikladno je učiti AEQ metodu® putem video veze u slučajevima, kada nema potrebe za aktivnom terapijom ili osobnim kontaktom za daljnji napredak u razumijevanju AEQ metode® i odnosa između uma i tijela... tukaj.

Cjenik AEQ metode™


Brežice, cijene važe od 1.1.2020 dalje

Čitaj više

Cjenik AEQ metode™

, 08.03.2018

Brežice, cijene važe od 1.1.2020 dalje tukaj.

tel. : 00386(0)30 322396 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor