menu
OSNOVE AEQ | Kako naučiti AEQ metodu® sa učiteljem AEQ metode 5

Kako naučiti AEQ metodu sa učiteljem AEQ metode 5. stupnja

 

Najučinkovitiji i najbolji način za učenje AEQ metode i njene praktične uporabe jest kroz terapiju i edukaciju od strane učitelja AEQ metode 5. stupnja, što daljnjim prakticiranjem redovitog vježbanja kod kuće jača pravilne uzorke pokreta i gibanja mišića, čime sprječavamo njihovu ukočenost i povratak na stare, nepravilne uzorke.

Najučinkovitija je serija individualnih aktivnih terapija AEQ metode  na kojima se naučite samosvjesno osjetiti senzorno-motornu amneziju, te osvijestiti svoje tijelo i njegovo kretanje.

 

Zbog velike potražnje je trenutna lista čekanja 6-7 mjeseci za početak učenja putem individualnog pristupa.

 

AEQ metodu se možete učiti i kroz radionice AEQ metode koje održavam u Zagrebu jednom u dva mjeseca.

 

 

Aktivna terapija AEQ metode (1,5 sata): 90 €

 

 

 • Pomoću AEQ metode uklanjamo senzorno-motornu amneziju i naučimo svjesno usmjeravanje pokreta tijela.
 • Osjet pri pokretu naučimo opažati do granice kada ga lako možemo kontrolirati; razvijamo senzibilitet za osjećaj vlastitog tijela.
 • Za sve navedeno najboljom se pokazala aktivna terapija AEQ metode.
 • Učinkovitost temeljena na iskustvu međusobne suradnje klijenta koji leži na stolu i učitelja. Naučiti ćete kako sami sebi dugoročno ublažiti bolove u mišićima i napetost tijela.
 • Osjetiti ćete razliku u osjećaju automatiziranih pokreta tijela i promjene koju uzrokuju pravilni pokreti.
 • Naučiti ćete kako primijeniti i razumjeti AEQ vježbe koje ćete samostalno izvoditi u privatnosti svog doma kroz novootkrivene osjećaje i sposobnost otkrivanja i eliminacije starih navika.
 • Većina klijenata svjedoči trenutnom olakšanju već pri prvoj terapiji, dok većina simptoma nestaje nakon 6-10 tretmana.

 

Terapija se odvija samo na adresi Ulica bratov Gerjevič 1a, Brežice, Slovenija.

 

 

Radionica osnova AEQ metode (8 sati) 120€

 

 

Svrha radionice je upoznavanje AEQ metode i njenu primjenu za poboljšanje osjećaja, bitka i učinkovitosti kao i ritma i harmonizacije gibanja. To omogućava napredak kvalitete kretanja kod rada kao i u sportskim aktivnostima kroz tumačenje osnova AEQ metode i učenja AEQ vježbi.


Radionica je uvod u ovu vrlo učinkovitu, ali jednostavnu metodu učenja i poboljšanja funkcije neuro-muskularnog sustava kroz svjesno reguliranje kretanja, uklanjanje bolova te fizičkih i emocionalnih ograničenja.


Radionica je pogodna za početnike na području AEQ metode, kao i za one koji žele dodatno produbiti svoje razumijevanje AEQ  vježbi i principa za svoj osobni razvoj.


Pogodna je i za one koji se profesionalno bave pokretom kao što su fitness instruktori, fizioterapeuti, maseri i ostali koji žele naučiti osnove AEQ metode za primjenu najprije u svom životu, te kroz nastavak školovanja na području AEQ metode učinkovito ju koristiti za veću uspješnost svojih primarnih djelatnosti.


Na radionici ćete naučiti:

 • Osnovnu filozofiju AEQ metode, negativan utjecaj entropije i važnost postizanja uvjeta za sintropiju i potrebu jačanja uređenosti sustava i učinkovitosti
 • Što je senzorna atrofija, senzorno-motorna amnezija, način na koji se očituje u mozgu, centralnom živčanom i muskularnom sustavu, te zašto je upravo to stanje uzrokom većine kroničnih bolova i ograničenja pokretljivosti
 • Način na koji ljudi reagiraju na stres i kako kroz AEQ metodu smanjiti negativni dio tih reakcija a zadržati pozitivne
 • Razliku između rastezanja i produženja mišića i učenje AEQ vježbi, koje koristimo za povratak nadzora nad mišićima i omogućavanje produženja sa svim beneficija koje to donosi na učinkovitost kretanja
 • Kako održati funkciju reguliranog, učinkovitog i gipkog kretanja s AEQ vježbama
 • Kako vaši uzorci pokreta i refleksne reakcije na stres pridonose i omogućavaju nastanak problema kao što su bol u vratu, leđima, ramenima, kukovima i zglobovima, išijasu i kroničnim glavoboljama
 • Skupinu AEQ vježbi koje će osvježiti vašu svijest i nadzor nad mišićima ukoliko ih budete redovito izvodili
 • Kako bolje razumjeti upliv emocionalnih trauma na prisutne teškoće i osjet, te osnovnu logiku utjecaja potisnutog bijesa i osjećaja na tjelesnu zakočenost i kronične bolove
 • Kako isključiti nepotrebno aktiviran simpatički način djelovanja autonomnog živčanog sustava i naučiti kako aktivirati parasimpatički način rada kada je to prikladno i nužno.

 

Učenje sa učiteljem AEQ metode 1. i 2. stupnja

 

U Hrvatskoj i Crnoj Gori poučavaju učitelji AEQ metode 1. i 2. stupnja kroz individualno učenje AEQ vježbi i objašnjavanju principa AEQ metode koji vam omoguće učinkovito poboljšanje osjeta i kvalitete života. Njihove kontaktne podatke kao i opis znanja i mogućnosti možete pronaći na http://aeqhrvatska.com/hrvatska/

 

tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor