ISKUSTVA | Irena - HR

Irena -

Nevjerojatno!

 

Nakon jednomjesečnog izvođenja vježbi, odnosno igranja svojim tijelom osjetila sam nadgradnju svega čime sam se sretala do sada; od "dna" do početka rješavanja, kako na duhovnom području (meditacije, REIKI, thetahealing...), tako i na fizičkom području (crvena boja mog života je gibanje: trčanje, biciklizam, planinarenje, skijanje, po novom i veslanje...). Učitelji su mi dolazili na put i upijala sam njihovo znanje. Vjerujem da me to sve dovelo tu gdje sam sada. Kamenčić u mozaiku koji je sve povezao...KLINIČKA SOMATIKA.

 

Čitatelj zna da bez osobnog aktivnog sudjelovanja i prisutnosti TU i SADA nema napretka. Dakle, konstantan rad na sebi. Blokade počeše nestajati brzinom svjetlosti. I ne samo na fizičkom nivou, već i na onom psihičkom... Proces uklanjanja OTPADA je počeo... Spoznajem lakoću gibanja, radosti života se otvaraju... Svjesna sam da je put beskonačan. Sreća je što polako i svjesno koračam naprijed, ka svijetlu. Gdje se susreću fizičko i psihičko.

 

Kao što smo puno puta čitali i slušali, rješenja su tu pred nama, samo ih moramo znati prepoznati i upotrijebiti. Tako su jednostavno laka.

Zahvalna sam što me je pomoć sinu dovelo do Aleša, gdje susrećem KLINIČKU SOMATIKU.

Aleš, hvala ti, sada učim dalje...

 

Irena

tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor