menu

Znanje učitelja disanja 1. stupnja


Certificiran učitelj disanja po AEQ metodi® 1.stupnja zna:

 

  • Učitelj AEQ disanja 1 stupnja razumije funkciju respiratornog sistema i značenje podizanja učinkovitosti disanja. Shvaća posljedice dugogodišnje hiperventilacije i bolesti koje su njezina posljedica i zna to objasniti klijentu jer samo metoda koju korisnik razumije može dugoročno omogućiti postizanje željenog rezultata.
  • Učitelj AEQ disanja 1 stupnja zna učiti AEQ vježbe disanja i protokole za smanjivanje preosjetljivosti na CO2 sa kojima postepeno otklonite nemogućnost učinkovitog dubokog udaha i usporite protok zraka kroz respiratorni sistem. To znanje vam omogućuje potpunu i brzu regulaciju stanja kao što su: bolovi u leđima, vratu i ramenima, visok tlak, srčane aritmije, glavobolje i migrene, bitno je pri uklanjanju hrkanja, astmatičnih napadaja, opstrukcija disanja, bronhitisa, dišnih alergija, alergija na hranu i depresija.
  • Promjena disanja tako mijenja držanje, glas i kretanje što bitno olakšava izlazak iz kroničkih bolova i posturalnih problema. Znatno utječe na smanjivanje stresa i anksioznog osjećaja u tijelu i umu.
  • Njegovo znanje omogućava razumjeti i unaprijediti utjecaj i učinkovitosti disanja na sportske sposobnosti kod klijenata koji su rekreativni ili vrhunski sportaši. Nepravilno je disanje među njima gotovo 100%-tno prisutno i posljedično imaju mnogo problema sa s postizanjem dobrih rezultata te padom forme za što obično ne nalaze realan uzrok. Takve probleme obično rješavaju podizanjem opterećenja, brzine i složenosti treninga što dovodi do dugoročno sve većih tegoba i bolova. Vrhunski sportaši koji u svoj trenažni proces uključe AEQ disanje® svjedoče o velikom napretku koji je prije bio gotovo nemoguć na učinkovit način bez negativnih učinaka na sportaša.

 

Keti Mastrović, Zagreb

 

Keti Mastrović, Zagreb

 

mob.telefon: +385915001092
mail: keti.mastrovic@gmail.com

Staša Šimunović

Staša Šimunović, Daruvar,

mob.telefon: 385 099-6910-264,
mail:sstashasim20@gmail.com

Dragana Djuric, Podgorica, Crna Gora

Dragana Djuric, Podgorica

mob.telefon:+382 68 265 070,
mail: dragana.sreckovic@gmail.com

Stjepan Stroka Ostroški, Feričanci

Stjepan Ostroški, Feričanci

mob.telefon: 0915679137
mail: ostroskis@gmail.com

James M.Tomazin, Slovenska Bistrica

James M.Tomazin, Slovenska Bistrica

mob.telefon:+38 6 (0)40 748 369
mail: james@jameslicencetoheal.com
tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook