Seminar za učitelja AEQ metode 2. stupnja

Seminar AEQ metode® 2. stupnja zahtijeva znatno veću horizontalnu i vertikalnu povezanost od seminara AEQ metode® 1. stupnja. Sposobnost osjećaja, nadzora i jasnoća komunikacije su temeljni kriteriji za nastavak obrazovanja.

Seminar za učitelja AEQ metode® 2. stupnja vodi u produbljivanje znanja o uzrocima SMA i u principe AEQ metode®. Uvodi poznavanje te važnost membrane i utjecaj emocija na djelovanje i osjećajnost some. Postojećoj širini znanja dodati ćete nove pokrete za poboljšanje stanja kao što su zamrznuto rame, skolioza i ponavljajuće sportske ozljede. Seminar uključuje učenje aktivne pomoći učitelja pri pravilnijem izvođenju vježbi polaganjem i pritiskom dlana na određene dijelove tijela, što povećava osjetilnu percepciju.

Seminar se izvodi preko aplikacije Zoom

Prvi dio se sastoji od četiri dana školovanja u trajanju po 5 sati dnevno. U tom dijelu seminara učim  principe AEQ metode o prirodi emocija, bitnosti životne energije i ulozi zdjelice i prsnog koša kot ponašanja, držanja i kretanja, za primjereno znanje i razumijevanje koje je potrebno za razvijanje sposobnosti objasniti to onima koji trpe kronična stanja. Na seminaru ulazimo još dublje u razumijevanje po kojoj logici na nas utječe vrijeme i gravitacija i zašto dolazi do kroničkih stanja zbog kroničnog kršenja zakona po kojima djeluje sve na tom svijetu pogotovo kod stanja skolioze i artroza zglobova. Vodim AEQ vježbe 2. stupnja, da bi polaznici mogli u sebi osjetiti postojanje SMA i sve bolje razumjeti, kako AEQ metoda smanjuje to stanje.

Seminar traje svaki dan od 11 do 17 sati sa pauzom za ručak od 13 do 14 sati.

Drugi dio seminara sastoji se od četiri dana školovanja u trajanju po 5 sati. U tom dijelu seminara nastavljam sa učenjem AEQ metode i AEQ vježbi 2. stupnja. U drugom dijelu seminara polaznici vode AEQ vježbe 2.stupnja da tako primaju i stvaraju iskustvo biti učitelj AEQ vježbi i osjetiti ulogu izvođača, voditelja i promatrača. Sve skupa omogućava razvoj modela razmišljanja potrebnog za smanjenje kroničkih stanja i višu razinu jasnosti komunikacije koja je potrebna za učenje AEQ metode.

U sklopu školovanja 2. stupnja su i domače zadače koje polaznici dobivaju sa namjerom dubljeg proučavanja učbenika 1 stupnja i AEQ vježbi. Polaznici prime i audio snimku seminara za preslušavanje i širenje razumijevanja AEQ metode.

Prvi dio seminara: 10.10. – 13. 10. 2022

Drugi dio seminara: 16. 11. – 19. 11. 2022

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Available Karte: 10
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

Oct 10 2022 - Nov 19 2022

Cena

2,200.00€

Lokacija

Zoom on-line seminar
Aleš Ernst

Organizator

Aleš Ernst
Phone
+38630322396
Email
info@aeq.si
REGISTRACIJA
QR Code

Leave a Reply