EDUKACIJA

AEQ školovanje

 

Školovanje AEQ metode® namijenjeno je razvoju načina razmišljanja koji omogućuju pravilno razumijevanje povezanosti i međuovisnost uma i tijela, koji su neodvojivo povezani unutar membranom omeđene cjeline.

 

Budući učitelj AEQ metode®  će kroz stupnjevanje pridobivati sveobuhvatnije i šire uporabno razumijevanje principa ljudskog djelovanja i znanje za eliminaciju nepotrebne mišićne napetosti unutar tijela.   Znatno više razumijevanja činjenice da um djeluje u skladu s načelima kvantne fizike, kako tijelo funkcionira po Newtonovim zakonima fizike, a međusobnu komunikaciju među njima omogućuju osjećaji i emocije koji se nalaze u rsponu između boli i užitka. 

 

Nažalost, značenje i uloga kronične mišićne napetosti na funkcioniranje cjeline je vrlo podcijenjena i nailazi na premalo razumijevanja u velikoj većini pristupa koji se trenutno koriste za uklanjanje bolova i podizanje kvalitete života. Životni događaji, posebno oni u djetinjstvu, stvaraju uvjete za nastanak kroničnih napetosti koje na zarobljavaju, ograničavaju našu fleksibilnost, smanjuju učinkovitost i sposobnost da sami sebe osjećamo. Te napetosti koje tijelo drže u zatočeništvu, ukalupljuju ga, odvajaju od našeg uma i narušavaju funkcioniranje cjeline potrebno je ukloniti da bi osoba postigla unutarnju slobodu. Bez uređenja tog stanja, a što je glavna zadaća učitelja AEQ metode®, unutarnja je sloboda nemoguća i vodi u iluziju da mislimo, osjećamo i djlujemo svojom voljom.

 

Etični kodeks AEQ metod3®

 

Etički kodeks AEQ metode®

 

Etički kodeks je zapis načela i pravila, koje moraju učitelji AEQ metode® uzeti u obzir u svom radu. Načela i pravila ovog Kodeksa trebaju biti u svijesti i vjerovanju svakog učitelja AEQ metode®.

 

Čitaj više

 

Ravni šolanja AEQ metode

 

Razine obrazovanja AEQ metode®

Budući učitelj AEQ metode® napreduje kroz stupnjeve obrazovanja samo u skladu s povećanjem osjetljivosti i vještine prepoznavanja stanja unutar vlastite membrane, kao i sposobnosti opisivanja tog stanja riječima.

 

Čitaj više

 

Vaš učitelj AEQ metode

 

Vaš učitelj AEQ metode®

 

Što više znamo što činimo te više možemo poboljšati naš osjećaj svijesti, koja nam omogućuje veću kontrolu. To nam omogućuje veću koordinaciju i time bolju efikasnost.
Aleš Ernst, Učitelj AEQ metode®

 

Čitaj više

 

tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook