menu
AEQ METODA™ | Dobro je znati | Morate vjerovati sebi

Morate vjerovati sebi da ste najbolje od onoga što možete biti

Ali kako si vjerovati ako ne osjećate i ne kontrolirate dijelove svog tijela?

 

Rame vam je zakočeno bez ikakvog medicinskog objašnjenja, patite od jakih bolova u stopalu premda je sve u redu… Vjerujem da svatko od nas ima unutarnjeg neprijatelja i kada vidite na koji način se borite sami sa sobom shvatiti ćete na što mislim.

 

Kada promijenite koordinaciju i razumijevanje toga svjesnim radom, shvatiti ćete koliko lakši život može biti. Ukoliko si dopustite razmišljati na drugi način i promijenite obrasce, moguće je pronaći učinkovitije načine življenja. Način na koji izvodite AEQ pokrete je način na koji činite i sve ostalo. Kroz AEQ pokrete postižete bolje razumijevanje svojih akcija i postižete bolje rezultate. Više se osjećate i više si vjerujete. Svaki zadatak lakše svladavate kada radite kao ortaci (um/tijelo).

 

Točke povijesti ne možete povezati gledajući samo naprijed, već kroz odraze prošlosti. Jedino tako možete vjerovati samom procesu, čak i onda kada to nije ugodno. Prolazeći kroz to omogućujete si mijenjati svoju budućnost korak po korak.

 

AEQ vježbe su učinkovit način na koji se um i tijelo sastaju u isto vrijeme na istom mjestu. Kroz taj odraz u mogućnosti smo povezati točke naše prošlosti, dešifrirati obrasce i iskoristiti razumijevanje prošlih iskustava za oblikovanje budućnosti na učinkovitiji način. Živimo li previše u prošlosti ne možemo se dovoljno usredotočiti na danas i biti učinkoviti za život sutra. Iako je pogled u prošlost ponekad bolan, nužan je kao sastavni dio promjene za potpuniju budućnost, iskustvo punog života i upravljanje samim sobom za smisleniji i kvalitetniji život.

 

Aleš Ernst, učitelj AEQ metode 5. stupnja

 

 

Steve Jobs

tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor