menu
AEQ METODA™ | Dobro je znati | Liječenje i vi

Liječenje i vi

 

Da bismo izliječili bolest stalno nastojimo otkriti što djelotvorniji, moćniji lijek, ali ne želimo promijeniti način života koji živimo ili prehrambene navike. Umjesto zdravlja i prevencije bolesti želimo lijekove kojima bismo je samo potisnuli ili operativni zahvat kojim bismo je otklonili. No,što više probleme potisnemo to se oni više očituju na drugom mjestu ili na drugačiji način.

 

Zvuči pomalo nevjerojatno da lijek sa operacijom izliječi samo 10% bolesti. No, to je istina. Uza sav novac što ga potrošimo na lijekove, zračenja i operacije uspješno se prevlada samo 10% naših bolesti. Čitao sam članak u kojem se govorilo da će bolesti novoga stoljeća izazvati nastajanje novih bakterijskih vrsta koje će dodatno utjecati na naš već oslabljeni imunološki sustav. Mnoge vrste bakterija su već počele mutirati i razvijati prilagodljivost, tako da lijekovi koje danas poznajemo više na njih ne utječu.

 

Stoga je očito da, želimo li da čovječanstvo ili planeta ozdrave, moramo raditi na izgradnji svog imunološkog sustava. Tu ne govorim samo o tjelesnom imunološkom sustavu, već i o onom mentalnom i emocionalnom. Smatram da liječenje mora biti timski rad i zajednički napor pojedinca i liječnika.

 

Ne očekujte od liječnika da sve odradi sam; on će voditi brigu o simptomima, a možda neće izliječiti uzrok. Liječenje znači da ponovno zacijelite u potpunosti. Ukoliko želite ozdraviti morate biti dio tima; vi i vaš liječnik ili zdravstveni djelatnik.

 

Aleš Ernst, učitelj AEQ metode™ 5.stupnja

 

 

tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor