Tomaž Hadalin, učitelj AEQ metode 1. stupnja

Seminar za učitelje AEQ metode prvog stupnja bio je izuzetno pozitivno iskustvo za mene. Prije toga sam već prošao tri online programa za poboljšanje disanja putem AEQ metode, što me potaknulo da shvatim važnost pravilnog disanja. Seminar za učitelje AEQ metode prvog stupnja predstavljao je korak naprijed, pružajući mi dublje razumijevanje i uvid u prošla i sadašnja djelovanja. Iako su online programi pružali odgovore koji su me zadovoljavali, žudio sam za više informacija o svojoj prošlosti. Na seminaru sam upoznao buduće učitelje (njih 7) koji su svi prošli kroz slična iskustva u životu. Svi smo postali bliži, iako to na početku nije bilo očigledno. Kroz seminar smo istraživali i analizirali pojedinačne događaje iz prošlosti, otkrivali uzroke i posljedice koje su se odražavale kroz naše pokrete i postupke. Obrazovanje nam je donijelo mnogo novih perspektiva i pristupa te nam omogućilo drugačiji način razmišljanja. Putem vježbi smo učili o tematici i ciljevima AEQ metode koju ćemo predstavljati kao učitelji prvog stupnja. Također smo upoznali raznolikost AEQ metode u odnosu na druge pristupe.

Unatoč činjenici da se poznajemo tek 6 seminarskih dana, među nama se stvorila simpatija i povjerenje. Zbližili smo se kroz ista ili slična iskustva, koja smo zajedno obradili na seminaru. Međusobna suradnja, započeta na seminaru, traje i danas, a veze između nas su još dublje.

Danas smo učitelji, danas smo iznad sebe, a sutra ćemo biti bliže onome gdje smo namijenjeni.

Seminar za učitelja AEQ metode 1. stupanj je početak za onoga tko je spreman naporno raditi i istovremeno donositi ugodne i neugodne odluke i činiti radnje za koje je hrabrost samo jedna od vrlina koje mora imati. Za neke će seminar predstavljati samo još jedan neuspjeli pokušaj traženja odgovora, drugi će kroz učenje na seminaru dobiti odgovore koji su bili razlog odlaska.

I sama ću nastaviti zacrtanim putem i naravno dijeliti svoje znanje, te u budućnosti naravno ići naprijed prema svom zadanom cilju, a to je razumijevanje i živjeti opušten partnerski život, pun radosti i zadovoljstva.

 

Tomaž Hadalin, učitelj AEQ metode 1.stupnja

 

Seminar za učitelje AEQ metode prvog stupnja bio je izuzetno pozitivno iskustvo za mene. Prije toga sam već prošao tri online programa za poboljšanje disanja putem AEQ metode, što me potaknulo da shvatim važnost pravilnog disanja. Seminar za učitelje AEQ...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: