Teja Šinkovec, učiteljica AEQ metode 2. stupnja

Gotovo je prošlo gotovo godinu dana od kada sam se prvi put susrela s devet stranaca na seminaru AEQ metode 1. stupnja. Aleš nas je kroz dva intenzivna vikenda vodio u svijet AEQ metode. Kroz priče i povezivanje, ovih 9 stranaca brzo se pretvorilo u 9 dobrih kolega. Ja sam jedna od onih koja je u životu tražila odgovore na mnogim mjestima, ali nikada prije nisam pronašla takve koji povezuju više područja. Bilo je privremenih rješenja, bilo je odgovora koji su trenutno pomogli, ali brzo sam trebala više jer nisu objasnili sve. Kako ništa nije slučajno, nisam slučajno pronašla AEQ metodu. Očito je bilo vrijeme za nova otkrića, nove pothvate, nove kratkotrajne padove i bolove, te pobjedničke uspone iznad toga.

Tek nakon godinu dana mogu bolje primijetiti da je odluka da sudjelujem na tom seminaru bila jako dobra. Učim riješiti se nepotrebnih stvari, odnosa, događaja, učim se postavljati nove temelje podsvijesti. Polako najprije razumijevanjem, zatim shvaćanjem, a potom prakticiranjem. Nije lako, ali nužno je. Mnoga otkrića i informacije su nakon završenog seminara stvorile zbrku u glavi. Međutim, tijekom godine s pisanjem zadataka, učenjem, čitanjem, izvođenjem vježbi, sve se polako povezuje i dobiva neku jasniju sliku.

Pri tome, u teškim trenucima, uvijek postoji podrška Aleša i popratna pomoć kolega, koji nesebično dijele svoje priče i razmišljaju zajedno sa mnom. Tako se osobno razvijamo i prijateljski se povezujemo. Osim otkrivanja biti – zašto smo zategnuti i kako se opustiti, dobivamo mnogo, mnogo više na seminaru.

 

Teja Šinkovec, Učiteljica AEQ metode 2. stupnja, učiteljica AEQ disanja 1. stupnja

 

Prvi put sam se susrela s AEQ metodom i AEQ vježbama u proljeće 2021. Nakon prve vježbe, napetost ili bol u mišićima koja me mučila posljednje tri godine, čudesno je nestala. Tokom vježbanja mučnine su bile stalno prisutne, a u bedrima sam osjetila nepoznate...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: