Teja Šinkovec, učiteljica AEQ metode 1. stupnja

Prvi put sam se susrela s AEQ metodom i AEQ vježbama u proljeće 2021. Nakon prve vježbe, napetost ili bol u mišićima koja me mučila posljednje tri godine, čudesno je nestala. Tokom vježbanja mučnine su bile stalno prisutne, a u bedrima sam osjetila nepoznate bolove u prva tri tjedna izvođenja vježbi…

Sve mi je to bilo novo i nemoguće, ali sam znala da se iza toga krije nešto dublje. Stoga sam bila odlučna da se upišem na školovanje čim to bude moguće. Učila sam najprije kako pomoći sebi, a u procesu sam dobila mnogo odgovora i materijala za razmišljanje.

Tijekom samog školovanja sam naučila mnogo novog, ali sam i na neke stvari koje su mi već bile poznate, dobila novi uvid. Dobila sam više nego što sam očekivala, uključujući i mnoge neugodne istine. U samo dva intenzivna vikenda, dotakli smo se gotovo svih tema.

Uvijek sam “vjerovala” da svaka ozljeda i bolest nisu slučajnost, što sam povezivala s psihosomatikom. Međutim, AEQ metoda mi je pokazala da se može povezati s toliko različitih razina života u jednu metodu. Ono što sam naučila, sada prenosim drugima i kroz to učim mnogo o ljudima, a posebno o sebi.

Obuku preporučujem svakome tko, unatoč detaljnim objašnjenjima AEQ učitelja, objavljenim člancima i Alešovim intervjuima, želi saznati još više.

 

Teja Šinkovec, Učiteljica AEQ metode® 1. stupnja

 

Prvi put sam se susrela s AEQ metodom i AEQ vježbama u proljeće 2021. Nakon prve vježbe, napetost ili bol u mišićima koja me mučila posljednje tri godine, čudesno je nestala. Tokom vježbanja mučnine su bile stalno prisutne, a u bedrima sam osjetila nepoznate...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: