Maša Gril, učiteljica AEQ metode 1. stupnja

Na seminaru za učitelje prvog stupnja jasno su prikazane osnove AEQ metode uz brojne praktične primjere. To omogućuje temeljito razumijevanje metode i pruža budućim učiteljima prvog stupnja mogućnost da kasnije učinkovito primijene stečeno znanje u svom radu. Vođenje AEQ vježbi tijekom seminara omogućuje budućim učiteljima prvog stupnja da se već na početku iskušaju u ulozi učitelja te dobiju korisne povratne informacije o svojem vođenju vježbi, uključujući i prijedloge za eventualna poboljšanja.

Cjelokupno iskustvo seminara pruža vrijednu osnovu za daljnje usavršavanje u ovom području te posebno za otkrivanje vlastite prirode, što učiteljima omogućuje unaprjeđenje rada s klijentima.

 

Maša Gril, Učiteljica AEQ metode® 1. stupnja

 

Na seminaru za učitelje prvog stupnja jasno su prikazane osnove AEQ metode uz brojne praktične primjere. To omogućuje temeljito razumijevanje metode i pruža budućim učiteljima prvog stupnja mogućnost da kasnije učinkovito primijene stečeno znanje...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: