Maja Tapaj, učiteljica AEQ metode 1.stupnja

Posljednjih nekoliko godina susrela sam se s različitim obrazovanjima, metodama i tehnikama, čiji je glavni cilj bio rad na sebi. Prošle godine sam se prvi put, na pravi način, susrela s Alešovom AEQ metodom, i odmah sam se bez razmišljanja odlučila za seminar učitelja 1. stupnja. To je bila najbolja odluka koju sam donijela do sada i koja je čak cijelu obitelj odvela na novi put upoznavanja, učenja, razumijevanja i postupnog mijenjanja.

Znanje koje nam je Aleš nesebično prenosio tijekom šest dana potpuno je promijenilo moj život. Napokon sam se probudila iz iluzije duhovnog života i sada jasnije vidim odakle potječu svi moji problemi koji me prate od djetinjstva.

Zahvalna sam Alešu jer je zbog njega moj život ljepši i lakši. Lakše se suočavam s izazovima koji mi dolaze na put i polako uređujem odnose koji su me iscrpljivali i skoro doveli do potpune izgaranja. Na seminaru sam upoznala još 9 predivnih kolegica i kolega koji se međusobno podupiremo i pomažemo, kada zajedno, ali ipak svaki sam putujemo po stazi novih spoznaja. Seminar preporučujem potpuno svakome tko je spreman uzeti sudbinu svog života i života svoje djece u svoje ruke i krenuti putem prema sebi, koji je jedan od najtežih puteva, ali vrijedan svakog koraka.

 

Maja Tapaj, Učiteljica AEQ metode® 1. stupnja

 

Posljednjih nekoliko godina susrela sam se s različitim obrazovanjima, metodama i tehnikama, čiji je glavni cilj bio rad na sebi. Prošle godine sam se prvi put, na pravi način, susrela s Alešovom AEQ metodom, i odmah sam se bez razmišljanja odlučila za seminar...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: