Lana Bauman, učiteljica AEQ metode 1.stupnja

Prošlo je gotovo godinu dana od završenog seminara, a ja i dalje učim svakodnevno. AEQ metoda ne nudi rješenja preko noći i znanje se ne stječe brzo.

Na seminaru dobivamo veliku količinu novih informacija, neke su šokantne, a druge prosvjetljujuće, mnogi dijelovi slagalice koja govori o stanjima ljudskog sustava počinju se spajati. Međutim, stvarno shvaćanje i razumijevanje ovih informacija događa se još dugo vremena. Još uvijek svakodnevno otkrivam nešto novo, doživim “aha” trenutak kad se teorija poveže s praksom. Kad u svakodnevnim događajima doživim prosvjetljenje i odgovori postanu jasni, stvaraju se nove veze. Na ovaj način upoznajem sebe i odnose u kojima sam, poboljšavam razumijevanje okoline i unutrašnjosti i postupno, ali ustrajno mijenjam nekorisne obrasce podsvijesti.

Postala sam istovremeno promatrač i igrač u svom života. Pogled na svijet je potpuno drugačiji, kao i pogled na odnose, ljude koji su mi bliski, probleme s kojima se suočavam, željena i neželjena stanja u kojima se nalazim.

Na seminaru se iznimno jasno, opsežno i precizno objašnjava AEQ metoda, uz podršku primjera koji produbljuju razumijevanje. Aleš nakon seminara uvijek izdvoji vrijeme za odgovore na pitanja koja se pojavljuju, bez obzira da li se radi o osobnom pitanju ili pitanju, vezanom uz učenje AEQ metode. Uvijek nas usmjerava kad je to potrebno i nudi dodatna objašnjenja.

Mislim da su vrlo važan dio seminara zadaci koje obavljamo još nakon gotovo godinu dana od završenog seminara. Tako ostajemo u kontaktu s AEQ metodom, čitamo članke i dolazimo do novih spoznaja i dubljeg razumijevanja.

Seminar pruža dovoljno znanja za samostalno učenje AEQ metode na 1. stupnju. Prije svega, pruža znanje i alate za postupno mijenjanje neželjenih obrazaca i tijeka života. Prihvatila sam i preuzela odgovornost za svoj život i tako više nisam nemoćna jer razumijem što mi se događa i znam kojim smjerom trebam ići ako želim postići promjene. Proces nije linearna linija, već krivulja koja se neprestano uzdiže i pada te tako polako, ali uporno vodi napretku.

Nipošto nije lako, ali svakako je vrijedno. Svakog sata, svake minute, svakog napora, suze, depresije budući da se na drugoj strani nalazi opuštenost, sloboda, spontanost, radost i sreća.

 

Lana Bauman, učiteljica AEQ metode 1. stupnja

 

Prošlo je gotovo godinu dana od završenog seminara, a ja i dalje učim svakodnevno. AEQ metoda ne nudi rješenja preko noći i znanje se ne stječe brzo. Na seminaru dobivamo veliku količinu novih informacija, neke su šokantne, a druge prosvjetljujuće...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: