Katja Črne, učiteljica AEQ metode 1.stupnja

Istražujući sebe i funkcioniranje tijela te tražeći vezu između tijela i uma, tražeći nešto što bi mi dalo odgovore koje tradicionalne metode nisu dale, naišla sam na AEQ metodu. Za razliku od drugih obrazovanja na kojima sam sudjelovala u prošlosti, AEQ mi je dao onu nedostajuću zagonetku u razumijevanju tijela kao cjeline, kao somu. Ljudi nisu samo fizičko tijelo, već i naše misli, emocije i postupci koji nas definiraju.

Jako sam se veselila obrazovanju jer sam već na temelju radionice i aktivnih terapija osjetila djelovanje AEQ metode i znala sam da je jednostavno moram slijediti. Došla sam bez ikakvih očekivanja i ideja kako će obrazovanje ići. Otišla sam uzbuđena i s glavom punom novih informacija i znanja, koja jedva čekam prenijeti drugima.

Vježbama AEQ metode stekla sam potpuno novi pogled na funkcioniranje čovjeka i samim time proširila svoj pogled na terapeutski pristup. Ponovno počinjem osjećati svoje tijelo i lakše je slušati što mi govori. Počela sam se smirivati ​​i lakše mi je odvojiti vrijeme za sebe, za odmor. Moje kretanje nakon vježbi je lakše i ugodnije. Drugačije se ponašam, polako se mijenjaju moje reakcije na ljude i stresne situacije. Lakše mi je postaviti granice pred drugima i zauzeti se za sebe.

Drago mi je što sam odabrala ovaj put samoistraživanja i vjerujem da je ovo početak nečeg izuzetnog. Hvala Alešu na svom predanom znanju i odličnoj izvedbi seminara, a hvala i mojim kolegama koji su ovo iskustvo učinili jedinstvenim i seminaru dali svoj pečat.

 

Katja Črne, Učitelj AEQ metode 1. stupnja

 

Istražujući sebe i funkcioniranje tijela te tražeći vezu između tijela i uma, tražeći nešto što bi mi dalo odgovore koje tradicionalne metode nisu dale, naišla sam na AEQ metodu. Za razliku od drugih obrazovanja na kojima sam sudjelovala u prošlosti, AEQ mi...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: