Kareem Al Saleh, učitelj AEQ metode 1. stupnja

Profesionalni sport i pogrešan pristup treningu doveo me je do toliko ozljeda i bolova da sam trebao, a i duže vrijeme tražio rješenje za sve jače kronične bolove u tijelu, lošu raspoloženost i umor. Put me je doveo do Aleša koji je imao drugačiji pristup od svih ostalih. Prvi koji me naučio da sam snosim odgovornost za sve i pokazao mi je način i dao dovoljno znanja kako se riješiti kronične zategnutosti i umora.

Aleš ne rješava simptome, već uzrok, a takva metoda me oduvijek zanimala. Nakon nekoliko aktivnih terapija, odlučio sam se upisati na tečaj za učitelja AEQ metode jer sam želio saznati više o tome. I konačna ocjena uloženo-dobiveno više je nego zadovoljila moja očekivanja.

Ugodno okruženje, teretana, energija, kolege i naravno hrana koju smo svi jedva čekali tijekom pauze.

Aleš ima vrlo dobar osjećaj o težini i količini predanog znanja i daje ti onoliko koliko si spreman primiti i razumjeti.

Sada kad imam više znanja o vremenu, energiji, pažnji, učinkovitosti, AEQ vježbama i drugim važnim, ali često zanemarenim područjima, to znanje sve bolje usmjeravam u svoj rast i razvoj (sintropiju) na svim područjima u životu.

Hvala na znanju koje vodi u beskonačno istraživanje.

 

Kareem Al Saleh, Ljubljana, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

 

Profesionalni sport i pogrešan pristup treningu doveo me je do toliko ozljeda i bolova da sam trebao, a i duže vrijeme tražio rješenje za sve jače kronične bolove u tijelu, lošu raspoloženost i umor. Put me je doveo do Aleša koji je imao drugačiji pristup od svih...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: