Kajetan Žilevski, učitelj AEQ metode 1. stupnja

Mišljenje o obrazovanju za učitelja AEQ metode:

Osobno sam se upisao na program prve razine učiteljskog programa, jer sam želio produbiti znanje koje sam stekao na individualnim satovima kod Karima i čitanjem knjiga koje su bile preporučene na Aleševom web-mjestu. Program mi je definitivno produbio znanje, čak mi je otvorio novo područje razmišljanja. Fascinantno je kako je Aleš povezao toliko različitih znanja i teorija koje sam po komadićima pročitao u različitim knjigama (Tomas Hanna: Somatika, B.Lipton: Biologija uvjerenja, Patrick Mckeown: Čudesno disanje, Djela Gabora Mateaa…) u jednu teoriju s repom i glavom, s kojom možete pomoći sebi i na kraju i drugima. Nema dana u kojem se ne nađem u razgovoru ili situaciji u kojoj mogu primijeniti znanje stečeno na programu (i istraživanju koje slijedi).

Hvala Alešu i timu za sve znanje.

Kajetan Žilevski, učitelj AEQ metode 1.stupnja

Osobno sam se upisao na program prve razine učiteljskog programa, jer sam želio produbiti znanje koje sam stekao na individualnim satovima kod Karima i čitanjem knjiga koje su bile preporučene na Aleševom web-mjestu. Program mi je definitivno...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: