Jasna Vidic, učiteljica AEQ metode 1.stupnja

Dugo vremena sam se osjećala vrlo loše u vezi sa svojim zdravljem i fizičkim stanjem.

Shvatila sam da nosim teret svoje prošlosti i shvatila sam da će biti potrebno suočiti se s prošlim događajima. Unatoč dugotrajnom radu na sebi kroz terapiju, jogu, radionice i istraživanje svojih unutarnjih dubina, nisam vidjela nikakve promjene na fizičkom planu, što me je jako obeshrabrilo.

Postepeno sam počela shvaćati da se sjećanja nisu zadržala samo u mojoj glavi, već su se nekako usidrila i u mom tijelu. Moja svijest je razumjela i riješila taj dio, ali moje tijelo nije pratilo taj proces.

Potpuno slučajno (što zapravo nije bilo slučajno jer, naime, kada je učenik spreman, tada dolazi i učitelj) sam AEQ metodu i njeno djelovanje. Osjetila sam uzbuđenje jer je to konačno bio odgovor nakon dugog perioda lutanja u tami. Osjećala sam se oslobođeno i napokon sam vidjela svjetlo na kraju tunela.

Kroz online programe, objašnjenja i vježbe, napokon su se počeli primjećivati pomaci, pomaci nabolje.

AEQ seminar je razbio, a i dalje razbija iluzije koje sam stvorila tijekom života.

Shvatila sam koliko je moje tijelo bilo odvojeno od svijesti, kako sam duboko potiskivala osjećaje i vlastitu istinu. Postala sam vješta u udovoljavanju i potvrđivanju drugih ljudi, kako sam se uvijek iznova umirivala po cijenu mira i prividnog razumijevanja.

AEQ putovanje može biti izazovno, ponekad osjećate kako ste nemirni i jedva dišete. U nekom trenutku čak ne znate tko ste, što ste…

No, tada se dogodi povezanost, veza između tijela, svijesti i podsvijesti. Polako se počinjete postavljati kao cjelina. Dolazi do promjena kako na emocionalnoj, tako i na tjelesnoj razini. To rezultira utjecajem na odnose s ljudima i stvaranjem bolje budućnosti za sebe i svoje potomke. Kako uređujete odnose, teret postaje lakši, a kronična napetost gubi svoju moć.

AEQ za mene znači sveobuhvatan pristup, rješavanje uzroka stanja i bolova za koje nemamo objašnjenje ni pravilnu dijagnozu. Za promjenu je potrebno vrijeme, energija, volja, upornost, znatiželja i svjesnost da je svatko sam vlastiti spasitelj svojih problema. Samo trebate donijeti odluku i krenuti na put.

Kroz ključna objašnjenja Aleša, suradnju sa kolegama, izvođenje vježbi i izvršavanje kućnih zadataka, razumijevanje i primjena AEQ metode samo se jača i pruža uvijek nove odgovore na pitanja.

Podrška Aleša i suradnja među učiteljima neprocjenjivi su na ovoj putovanju.

 

Jasna Vidic, Učiteljica AEQ metode 1. stupnja

 

Shvatila sam da nosim teret svoje prošlosti i shvatila sam da će biti potrebno suočiti se s prošlim događajima. Unatoč dugotrajnom radu na sebi kroz terapiju, jogu, radionice i istraživanje svojih unutarnjih dubina, nisam vidjela nikakve promjene na fizičkom...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: