Jasmina Rome Rodić, učiteljica AEQ metode 1.stupnja

Svoj život oduvijek volim istraživati,  unapređivati te nadograđivati. Koristila sam karmičku dijagnostiku, jyotish i zvučnu terapiju Ohmpunctuur, i dugo sam bila uspješna u tome. No, onda se pojavila snažna bol u vratu i ramenima, koja se već nekoliko puta ranije pojavljivala u blažem obliku, ali ovaj put me je potpuno zaustavila za skoro tri mjeseca. Pokušavala sam pronaći neriješene obrasce i koristila razne tehnike poput zvuka i masaže, ali ništa posebno nije djelovalo.

A onda, kao da nije slučajno, upoznala sam kliničku somatiku, a zatim i AEQ kliničku somatiku Aleša Ernsta. Nakon aktivnih terapija i vježbanja kod kuće, osjećala sam se znatno bolje, bol i druge neugodnosti su nestale. Čitajući Aleševe članke, sve više sam razumjela suštinu AEQ kliničke somatike. Njezini pozitivni rezultati, logičnost, jasnoća i organiziranost metode, oduševile su me i postale smjernice za daljnje korake. Stoga sam odlučila obrazovati se kao učitelj somatskih pokreta po AEQ metodi.

Nestrpljivo sam očekivala obrazovanje. Proučavala sam dobivenu skriptu prije seminara i sve više uživala u vježbama, jer sam sve više osjećala svoje tijelo i ponovno naučila opuštati napete mišiće.

Obrazovanje je bilo podijeljeno u dva dijela i bilo je visokokvalitetno i poučno. Predavač je kombinirao teoriju s zanimljivim iskustvima i praksom, dok smo sudionici izvodili vježbe, vodili ih ili promatrali. Nakon svake aktivnosti slijedila je razmjena dojmova i razgovor. Oduševila me konzistentnost i učinkovitost cijelog programa.

Svjesna sam da tek započinjem ovaj put i da ima još puno toga za učenje, usavršavanje i istraživanje, jer proces nikada ne smije stati čemu se radujem tome, kao i mogućnosti prenošenja ovog vitalnog znanja na druge ljude kako bi si sami osigurali kvalitetniji, zdraviji i ispunjeniji život.

 

Jasmina Rome Rodić, Zagorje, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Svoj život oduvijek volim istraživati,  unapređivati te nadograđivati. Koristila sam karmičku dijagnostiku, jyotish i zvučnu terapiju Ohmpunctuur, i dugo sam bila uspješna u tome. No, onda se pojavila snažna bol u vratu i ramenima, koja se već nekoliko...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: